Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Baltyminiai avižų blynai SO GOOD PROTEIN PANCAKE (1000 g)

Baltyminiai avižų blynai SO GOOD PROTEIN PANCAKE (1000 g)

29.17 €

Pristatymo terminas 7 d.d.

Prekės ID: 27451

SO GOOD PROTEIN® PANCAKES blynelių sudėtis yra: avižų dribsniai, avižų miltai, išrūgų baltymas, kiaušinio baltymas ir kitos natūralios maistinės medžiagos, kaip kad pažangiausiu metodu džiovinti vaisiai(specialia  šalčio technologija išdžiovinti vaisių ir uogų nepakinta skonis, spalva ir kvapas; džiovinant nenaudojami jokie konservantai, dažikliai ar skonio stiprikliai, vaisiuose ir uogose 100 % išlieka visi vitaminai ir maistinės medžiagos).

Avižiniai dribsniai yra labai maistingi ir laikomi sveikos mitybos produktu. Savo sudėtyje jie turi aukštos vertės angliavandenių, augalinių baltymų, riebalų rūgščių, taip pat vitaminų B1, B6 ir E, cinko, geležies ir kalcio. Palyginti su kitų grūdų dribsniais, šie dribsniai turi daugiausiai netirpios ląstelienos, kuri veiksmingai sumažina blogojo cholesterolio lygį kraujyje, išvalydama kraujagyslėse esančias cholesterolio sankaupas. Ląstelienos kiekis avižose yra vidutiniškai apie 30%. Tai unikalus produktas savo veiksmingumu.

SO GOOD PROTEIN® PANCAKES blyneliai yra praturtinti ženkliu kiekiu(23 g vienoje porcijoje) vertingų baltymų iš išrūgų baltymų koncentrato bei iš kiaušinio baltymu. Be to, jau minėtuoju užšaldymo būdu džiovintų vaisių gabaliukai yra ženklus natūralių vitaminų, mineralų ir antioksidantų šaltinis. Antioksidantai yra natūralios biologiškai aktyvios medžiagos, kurios padeda organizmui fiksuoti ir neutralizuoti žalingus laisvuosius radikalus.

SO GOOD PROTEIN® PANCAKES blynelių sudėtyje nėra aspartamo!

SO GOOD PROTEIN® PANCAKES blynelius jūs galite valgyti pusryčiams, pietums, vakarienei arba bet kuriuo metu, kuomet norite savo kūną pamaitinti subalansuotu maistu. Tokia porcija puikiai tinkama ir  po treniruotės. Šis patiekalas praktiškas ir funkcionalus, jūs galite valgyti jį karštą ir šaltą, pasiimti su savimi į darbą, mokyklą ar kelionę. Jei esate sportininkas ar fiziškai aktyvus žmogus, tokie avižiniai blynai leis jums visur ir visada turėti su savimi puikios  maistinės sudėties patiekalą su pakankamu baltymų, angliavandenių ir kitų maistinių medžiagų kiekiu savo sudėtyje. Šie avižiniai blynai yra sveikas, lengvai virškinamas ir mažai kaloringas maistas. Puikis patiekalas dietos besilaikantiems žmonėms. Jie turi mažai kalorijų ir daug baltymų, didelis kiekiu netirpios ląstelienos užpildo jūsų skrandį ir leidžia jums pajusti sveiką sotumo jausmą neapkraunant virškinimo organų. Netirpiosios maistinės skaidulos stabdo navikinių pakitimų atsiradimą storosiose žarnose, normalizuoja žarnyno veiklą, padeda užkietėjus viduriams, padeda mažinti antsvorį. Netirpiosios skaidulos atsparios virškinimo fermentams, todėl per virškinamąjį traktą pereina nepakitusios. Tai suteiks jums sotumo jausmą ilgam laikui ir jūs išvengsite alkio jausmo kelias valandas. 

Su SO GOOD PROTEIN® PANCAKES  jūs galite vos per keletą minučių paruošti pilną lėkštę purių, nuostabaus skonio, turtingų savo sudėtimi avižinių dribsnių blynų. Valgykite juos be jokių priedų ir mėgaukitės puikiai parinktomis maistinėmis ir skoninėmis medžiagomis, arba galite juos pagardinti medumi, žemės riešutų sviestu, klevų sirupu, vaisių tyrėmis, natūraliu jogurtu ar šviežiais vaisiais.

SO GOOD PROTEIN® PANCAKES nuostabaus skonio avižų dribsnių blynai tiesiog privalo būti kiekvieno aktyvų gyvenimo būdą propaguojančio žmogaus meniu, kuriam rūpi jo vartojamų produktų kokybė bei maistingumas! 

Įsigykite SO GOOD PROTEIN® PANCAKES  ir sukvieskite visus savo šeimos narius paragauti šių puikių sveikų ir maistingų pusryčių!

 

Keletas patarimų kaip padidinti šių blynų maistinę vertę bei skonį:

-Galite aplieti blynus medumi arba riešutų sviestu

-Apipilkite klevų sirupu, vaisių putėsiais arba natūraliu jogurtu

-Pridėkite sezoninių vaisių (braškių, aviečių, mėlynių), tamsaus šokolado arba lazdynų riešutų, migdolų.

-Ruošiant blynelius, rekomenduojame naudoti natūralų kepimo aliejų be riebalų - COOKING SPRAY.

 

Vartojimas: 3 samteliai sumaišomi su 75 ml vandens ar pieno. Gerai išplakite, kol tešla pavirs į vientisą masę. Jei tešla pasirodys tiršta, galite įpilti daugiau pieno. Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių. Kepimui naudokite aliejų. Valgykite karštus kartu su mėgiamais prie blynų priedais.

 

Sudėtis 1 porcijos (3kaušeliai, 75g):

Energinė vertė 1212 kJ / 287 kcal

Baltymai 23,3 g

Angliavandeniai 33,7 g

iš jų cukrus 7,9 g

Riebalai 5,8 g

prisotintų riebalų 2,4 g

Skaidulų 3,6 g

Natrio 1g

 

Sudėtis (obuolių su cinamonu skonio): natūralūs avižų dribsniai, avižų miltai, pasukos, išrūgų baltymo koncentratas, kiaušinių albumino milteliai, kiaušinių trynių milteliai, liofilizuotų obolių gabalėliai 3%, valgomoji soda, kepimo milteliai, kvapiosios medžiagos, druska, sukralozė-saldiklis.

Sudėtis (šilauogių su gervuogėm skonio): natūralūs avižų dribsniai, avižų miltai, pasukos, išrūgų baltymo koncentratas, kiaušinių albumino milteliai, kiaušinių trynių milteliai, liofilizuotų miško uogų gabalėliai 3%, valgomoji soda, kepimo milteliai, kvapiosios medžiagos, druska, sukralozė-saldiklis.

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.