Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Energijos šaltinis CARBORADE (1000 g)

Energijos šaltinis CARBORADE (1000 g)

13.90 €

Pristatymo terminas 7 d.d.

Prekės ID: 27397

  • Geriausias energijos ir atsistatymo šaltinis                                                                            

  • Glikogeno lygio pakilimas

  • Ištvermė

  • Treniruotės efektyvumas

FA Carborade - tai kompleksinis angliavandenių gėrimas su mineralais. Produktas padidina treniruočių efektyvumą ir sportininko fizinį pajėgumą treniruotės metu. Suteikia daugiau energijos bei padeda organizmo atsistatymui, dar tebesitęsiant tretniruotei. Gerkite tokio tipo gėrimus visos treniruotės metu ir tokiu būdu „nušaukite du zuikius vienu šūviu“– organizmas galės ištisai palaikyti pakankamą skysčių balansą bei nuolat gaus papildomos energijos. Sumažėjusios angliavandenių atsargos organizme treniruotės efektyvumą sumažina iki 50% .

Atliekant fizinį darbą: raumenys didina gliukozės pareikalavimą ir įsisavinimą iš kraujo, todėl labai svarbu išlaikyti normalią kraujo gliukozės koncentraciją. Sumažėjus gliukozės kiekiui kraujyje pasireiškia šie nemalonūs hipoglikemijos požymiai, kaip kad: darbingumo sumažėjimas, bendras nuovargio ir silpnumo jausmas, alkio jausmas, gali padažnėti širdies ritmas.

Angliavandeniai yra pagrindinis energijos šaltinis žmogaus organizme, o ypač sportininkams. FA Carborade maisto papilde angliavandeniai skiriasi tarpusavyje glikemijos indeksu. Yra paprastieji angliavandeniai (gliukozė, fruktozė, dekstrozė), kurios teikia energiją nedelsiant ir stipriai įtakoja insulino(labai stiprus anabolinis hormonas) pliūpsnį. Gliukozė – svarbiausia energinė medžiaga, dalyvaujanti daugelyje cheminių procesų, vykstančių žmogaus organizme. Ji būtina smegenų , nervų sistemos veiklai. Iš gliukozės pertekliaus kepenų ir raumenų ląstelės sintetina glikogeną, kuris naudojamas energijai gauti. Šis energijos šaltinis ypač svarbus fiziškai aktyviems žmonėms, sportininkams. Taip pat yra kompleksiniai angliavandeniai (maltodekstrinas), kuirie į kraują patenka palaipsniui ir nuosekliai, taip jie tampa labai stabiliu mūsų kūno energijos šaltiniu.Palaipsnis pasisavinimas išlaiko tolygų cukraus kiekį kraujyje. Maltodekstrinas yra lengvai virškinamas.

FA Carborade angliavandenių maisto papildą rekomenduojame sportininkams, kurie patiria didelį fizinį krūvį: ištvermės-jėgos sportininkams (boksas, kovos menai), jėgos sporto atstovams (kultūrizmas) ir ištvermės (važiavimas dviračiu, bėgimas, plaukimas, komandiniai žaidimai).

FA Carborade gėrimas yra praturtintas ženkliu mineralų (natrio, kalio, fosforo, kalcio ir magnio) kiekiu, kurie treniruotės metu efektyviai kūna papildo elektrolitais ir atsako už tinkamą raumenų susitraukimą. Kuomet trūksta elektrolitų, gali pradėti kamuoti žemas kraujo spaudimas, pradėti trūkti energijos, prasidėti tokios psichinės ligos, kaip depresija bei nerimas. Trūkstant druskų negali vykti visavertė medžiagų apykaita ląstelėse – jos negali nei užtikrintai gauti reikalingas, nei sugeba pašalinti nereikalingas medžigas. 

FA Carborade - energijos suteikiantis maisto papildas rekomenduojamas visų sporto šakų atstovams.

Vartojimas: 1 samtelį produkto (25 g) išmaišykite 300ml vandens. Priklausomai nuo poreikio galite vartoti prieš treniruotę, treniruotės metu arba po treniruotės.

Sudėtis 1 porcijos (25g):

Energinė vertė 408kJ / 96 kcal

Baltymai 0 g

Angliavandeniai 24 g

iš jų cukraus 19 g

Riebalai 0 g

Skaidulos 0 g

Natris 0,15 g

Kalis 300 mg / 15% RPN

Magnis 57 mg / 15% RPN

Kalcis 120 mg / 15% RPN

Fosforas 125 mg / 18% RPN

Angliavandenių kompleksas (maltodekstrinas, gliukozė, fruktozė)

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.