Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Kabantis supamas krėslas 1174 (rudas)

Kabantis supamas krėslas 1174 (rudas)

295.00 €
305.00 €

Pristatymo terminas 1-3 d.d.

Prekės ID: 49734

Jūs ieškote aksesuarų savo namui, sodui ar vilai? Norite pailsėti užmiestyje, pakvėpuoti grynu oru? Siūlome jums pasirūpinti patogumais jau šiandien – pasielkite taip, kad galėtumėte ilsėtis jausdami maksimalų komfortą – įsigykite pakabinamus lauko krėslus!
Tokio modelio krėslai taps ne tik jaukia vieta atsipalaiduoti bei atgauti jėgas šiltuoju metų laiku, bet ir nuostabiai papuoš jūsų sodą. Be to, juos galima naudoti ir namuose – ypač tuomet, kai lauke lynoja arba tiesiog vėsu. Jau nekalbant apie tai, kad krėslai atrodo itin stilingai ir elegantiškai, viena iš svarbių krėslų – sūpuoklių savybių – jų patikimumas. Pintas plastikas, imituojantis rotangą užtikrina, kad šis krėslas tarnaus juks daugelį metų, jis itin praktiškas naudojantis juo lauke. Būtent dėl šios medžiagos ir gerai apgalvotos konstrukcijos krėslui nereikia ypatingos priežiūros. Minkštos nuimamos pagalvėlės suteiks jums papildomą komfortą – tikrai nesinorės pakilti iš tokio patogaus krėslo!
Padovanokite sau ir savo artimiesiems nuostabų poilsį pakabinamame lauko krėsle – sūpuoklėse. Tuomet vasaros laisvadieniai, praleisti su šeima, taps jums ypatingai jaukiais, o visi jūsų draugai noriai lankysis jūsų gryname ore surengtuose piknikuose bei vakarėliuose! Užsisakykite šį patogų krėslą su pristatymu arba atvykite į mūsų parduotuvę Rygoje. Adresas: Granita g. 3. Šiltos dienos gryname ore jau ne už kalnų!
 

  • Dydžiai: 93x72x122 cm;
  • Medžiaga: plastikinis rotango;
  • Vizualiai gražūs ir labai patvarūs baldai;
  • Nuimamos pagalvėlės;
  • Baldai nereikalauja ypatingos priežiūros;
  • Maksimalus naudotojo svoris: 150 kg. 

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.