Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Volume blakstienų priauginimas Vilniuje, Alytuje

Volume blakstienų priauginimas Vilniuje, Alytuje

23.00 €
Buvusi kaina* 45.00 €
-49%
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Prekės ID: 39517

VOLUME (2D, 3D, 4D, 5D, 6D) priauginimo metu prie klientės blakstienų klijuojama nuo 2 iki 8 dirbtinių ypač plonų blakstienų, kurios yra labai lanksčios ir lengvos, todėl neapsunkina natūralių blakstienų. VOLUME priauginimo technikai naudojamos blakstienos labiausiai primena žmogaus plauką. Priaugintos blakstienos yra lengvos, minkštos, patogios ir atrodo labai natūraliai. Jos suteiks daugiau ilgio ir storio jūsų blakstienoms, bus daug riestesnės bei gražesnės. 

 

Rezultatas tikrai stulbinantis — žymiai storesnės, ilgesnės, tankesnės blakstienos, suteikiančios Jūsų žvilgsniui skvarbumo, išraiškingumo, atveriančios ir optiškai didinančios akis, todėl kiekvieną kartą išėjusios iš dušo, po maudynių jūroje ar baseine atrodysite puikiai.

 

Tai puiki galimybė turėti gražias ir ilgas blakstienas ne tik ypatingomis progomis, bet ir kasdien. Priaugintos blakstienos puikiai prisitvirtina prie natūralių blakstienų, todėl nereikės baimintis, kad kasdienėje veikloje — miegant, sportuojant, maudantis ar tiesiog atliekant namų ruošos darbus — jos gali iškristi. Taip galėsite jomis džiaugtis ir puikuotis tikrai labai ilgą laiką.

 

Be to, priaugintų blakstienų nebereikia dažyti akių tušu, tad sutaupysite laiko ir lėšų. Ir, svarbiausia, priaugintos blakstienos yra puiki išeitis, kurios niekada negalėjo pasididžiuoti ilgomis, tamsiomis ir tankiomis blakstienomis, tačiau visada norėjo tokias turėti. Tokiais atvejais gelbėdavo tik ilgas ir kruopštus darbas su akių tušu. Visgi akių tušas gali nubėgti, o riečiant blakstienas specialiu rietikliu jos tampa labai pažeidžiamos ir silpnos, todėl iškrenta anksčiau laiko. Tad prisiauginus blakstienas atsikratysite visų šių problemų iš karto!

 

Sumanus sprendimas moterims ir merginoms vertinančioms savo laiką bei norinčioms visur ir visada atrodyti nepriekaištingai! Išbandykite blakstienų priauginimą ir kiekvieną dieną atrodykite stulbinamai už gražintis skatinančią kainą.

 

 

    • Kuponas galioja Volume blakstienų priauginimui;
    • Kuponas galioja: 3 mėnesius nuo kupono įsigijimo dienos;
    • Kuponas negražinamas ir į kitas prekes ar paslaugas nekeičiamas;
    • Užsirašius, apie neatvykimą būtina pranešti prieš 6 valandas iki sutarto laiko, kitu atveju kuponas laikomas panaudotu;
    • Būtina išankstinė registracija kontaktiniu telefono  numeriu +37064968719;
    • Nepamirškite atsinešti atspausdintą kuponą;
    • Kuponas galioja  - Vilniuje, J. Basanaviciaus g. 41, Grožio salonas ,,Angelų markizė” arba Alytus, Naujoji g. 48A, kirpykla ,,Dama”. 

 *Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu

Berta Čepulytė
Adresas Alytus, Naujoji g. 48A, kirpykla ,,Dama”
El. paštas bertacepulyte@gmail.com
Tel. +37064968719
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.