Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Permanentinis makiažas pasirinktai vietai (antakių, lūpų, viršutinio voko tarpblakstieninė linija), "VENUSTE" grožio namuose Kaune

Permanentinis makiažas pasirinktai vietai (antakių, lūpų, viršutinio voko tarpblakstieninė linija), "VENUSTE" grožio namuose Kaune

78.00 €
Buvusi kaina* 120.00 €
-35%

Prekės ID: 55811

Pasinerkite į grožio pasaulį su permanentiniu makiažu!

 

Ar kada nors svajojote apie nepriekaištingus antakius, kerinčias lūpas ar idealiai išryškintas akis kiekvieną dieną be jokių pastangų? Permanentinis makiažas yra būtent tai, ko jums reikia! Atraskite išskirtines paslaugas, kurios ne tik palengvins jūsų kasdienę grožio rutiną, bet ir suteiks pasitikėjimo bei spindesio.

 

1. Antakių permanentinis makiažas: natūralus grožis kasdien.

 

Pamėginkite atsisveikinti su rytiniu antakių piešimu ir korekcijomis. Meistrė naudoja pažangiausias technikas, kad sukurtų natūraliai atrodančius, veido bruožus pabrėžiančius antakius. Nepriklausomai nuo jūsų antakių formos ar tankio, galima suteikti jiems nepriekaištingą išvaizdą, kuri išliks daugelį mėnesių. Su permanentiniu antakių makiažu visada atrodysite puikiai, net ir be jokio makiažo!

 

2. Lūpų permanentinis makiažas: tobulas spalvos prisilietimas.

 

Norite, kad jūsų lūpos visada atrodytų šviežios ir sodrios? Permanentinis lūpų makiažas suteiks jūsų lūpoms norimą spalvą, formą ir pilnumą. Pasirinkite iš įvairių natūralių ar ryškesnių atspalvių, kurie puikiai derės prie jūsų veido ir stiliaus. Ši procedūra išlygins lūpų kontūrus ir suteiks jiems sveiką, jaunatvišką išvaizdą, padarant kasdienį lūpų dažymą praeitimi.

 

3. Viršutinio voko tarpblakstieninė linija: subtilus akcentas jūsų akims.

 

Parodykite savo akis nauju švytėjimu su permanentine tarpblakstienine linija. Ši subtili procedūra paryškins jūsų akis, suteikdama joms gilumo ir intensyvumo, išlaikant natūralų efektą. Tobulai tiks tiems, kurie nori paryškinti savo akis be ryškių linijų. Atsibudę ryte iškart pajusite skirtumą – jūsų žvilgsnis taps išraiškingesnis ir gyvesnis be jokių pastangų.

 

Apsilankykite grožio salone pas meistrę ir leiskite paversti jūsų grožio svajones realybe. Rinkitės vieną iš galimų variantų ir suteikite savo išvaizdai naują spindesį su permanentiniu makiažu!

 

Trukmė: 2 - 3 val.

  • Kuponas galioja 6 mėn. nuo kupono įsigijimo dienos.
  • Kuponas skirtas apsilankymui pas Med. kosmetologę Aureliją Lažauskienę.
  • Paslauga atliekama adresu: Jonavos g. 20, Kaunas.
  • Būtina išankstinė registracija telefonu: +37066337733.
  • Atvykus su savimi būtina turėti AkcijaTau.lt kuponą.

*Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

MB Venustė, Med. kosmetologė Aurelija Lažauskienė
Įmonės kodas 305254233
Adresas Kovo 11-osios g. 25A-20, Kaunas
El. paštas venustehouse@gmail.com
Tel. +37066337733
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.