Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

SPA kompleksas „Citrusinė šventė“ (90 min) "Kūno Harmonija" grožio ir sveikatinimo centre Vilniuje

SPA kompleksas „Citrusinė šventė“ (90 min) "Kūno Harmonija" grožio ir sveikatinimo centre Vilniuje

59.00 €
Buvusi kaina* 69.00 €
-14%

Prekės ID: 45201

Citrusinis kūno šveitimas + Atpalaiduojantis kūno masažas + Citrusinė kūno kaukė 90 min.

Norint išsaugoti jaunystę bei grakščias linijas, kūnui reikia skirti pakankamai daug dėmesio ir priežiūros, ne mažiau nei veido odai. Kai kūno oda praranda gyvybines jėgas ir tonusą, atsiranda pirmieji senėjimo požymiai - oda netenka stangrumo, papilkėja ir dažnai kelia papildomų rūpesčių. Tačiau šiandien padėsime Jums išsaugoti sveiką kūno odą ir gražias kūno linijas!

 

Citrusinis kūno šveitimas - abrazyvinis odos šveitiklis ne tik švelniai valo odą, bet ir drėkina bei maitina ją. Šveitiklis veiksmingai šalina negyvas ląsteles bei nešvarumus, oda tampa lygi, švelni ir labai maloniai kvepia.

 

 Atpalaiduojantis kūno masažas su greipfrutų kauliukų aliejumi nukels jus į tolimuosius kraštus, ten kur visada šviečia saulė, šilta ir maloniai kvepia.

 

Nerafinuotas greipfrutų sėklų aliejus (lot.CitrusParadisi) dėl savo antibakterinių savybių, tinka visų tipų odai, gerai valo poras. Turi kraujavimą sulaikančių savybių. Todėl naikina išsiplėtusius kapiliarus ir greičiau išnyksta mėlynės. Greipfrutų sėklų aliejus drėkina ir lygina odą, padeda išlaikyti jos elastingumą ir glotnumą. Kaip kosmetikos priemonė naudojama suvytusios ir riebios odos priežiūrai – suteikia jai stangrumo. Normalizuoja riebalų liaukų veiklą, puikiai džiovina spuogus. Ypatingai gerai naikina celiulitą, nes skaido poodinį riebalų sluoksnį. Padeda pašalinti odos pigmentines dėmes. Stiprina plaukų šaknis ir skatina plaukų augimą, šalina galvos odos polinkį greitai riebaluotis.

 

 Citrusinė kūno kaukė ir įvyniojimas

Citrusinė kaukė veikia sutraukiančiai, stimuliuojančiai, gaivinančiai odą. Valo poras, naikina spuogus, dėmes. Balansuoja odos riebalų išsiskyrimą. Švelniai balina, todėltinka strazdanų šviesinimui ir pan. Skaistina, tonizuoja, pagyvina pablyškusią, bespalvę, papilkėjusią odą.

 

Didesniam efektui ir ilgesniam poveikiui pasiekti kūnas susukamas į plėvelę ir apklojamas šiltai.

  • Kuponas galioja 2 mėnesius (60 kalendorinių dienų);
  • Reikalinga išankstinė rezervacija telefonu 869090222 arba el. paštu info@kunoharmonija.eu (meistrės Eglė arba Liana);
  • Išnaudoti kuponą galima grožio ir sveikatinimo centre „Kūno harmonija“ (Laisvės pr.117-78, Vilnius);
  • Atvykus būtina turėti atspaudintą AkcijaTau.lt kuponą.

* Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

UAB Kūno harmonija
Įmonės kodas 303046130
Adresas Laisvės pr.125, Vilnius
El. paštas info@kunoharmonija.eu
Tel. +37069090222;
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.