Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Kabantis supamas krėslas 1147 (rudas)

Kabantis supamas krėslas 1147 (rudas)

319.00 €
329.00 €

Pristatymo terminas 1-5 d.d.

Prekės ID: 49657

Svarstote kaip geriau įrengti savo užmiesčio vilą ar nuosavą namą? Mes siūlome jums nuostabų aksesuarą jūsų sodui – pakabinamą lauko krėslą!
Jūs be tik galėsite patogiai ilsėtis šiame krėsle šiltais vasaros vakarais, bet ir gėrėtis tuo, kaip puikiai jis atrodo kaip solidaus ir šiuolaikiško dekoro elementas jūsų sklype. Šis krėslas neabejotinai taps jūsų vasaros fotosesijų elementu!
Šis pakabinamas krėslas praktiškas ir patikimas. Imituojantis rotangą plastikas, iš kurio jis pagamintas, leidžia naudotis šiuo baldu lauke bet kokiu oru, be to, todėl jis atrodo itin stilingas, Jei orai ne itin lepina – krėslas lengvai perkeliamas, tad galite nesunkiai jį pernešti ir naudotis juo patalpoje – jis puikiai tiks bet kuriam interjerui!
Metalinis karkasas užtikrina krėslo stabilumą ir suteikia jam papildomo tvirtumo, o minkštos nuimamos pagalvėlės, kurias netikėtai užėjus lietui galima iš karto nurinkti, garantuoja jums patogumą ir jaukumą – jūsų nugara bus atsirėmusi pačia patogiausia poza.
Toks krėslas taps puikia dovana jūsų artimiesiems, mėgstantiems laisvalaikį leisti savo užmiesčio sodyboje. Padovanokite jiems malonias poilsio akimirkas šiltuoju me tų laiku, o ir ne tik tuomet įsigydami šiuos ypatingus pakabinamus krėslus – sūpuokles, kurie nuostabiai papildys bet kurio sodo landšaftą! Pasinerkite į šį nuostabų krėslą – kokoną ir pamirškite visas problemas bei rūpesčius!
 

  • Dydžiai: 103x71x118 cm;
  • Medžiaga: plastikinis rotango;
  • Vizualiai gražūs ir labai patvarūs baldai;
  • Nuimamos pagalvėlės;
  • Baldai nereikalauja ypatingos priežiūros;
  • Maksimalus naudotojo svoris: 150 kg.

 

 

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.