Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Šokoladinė pinata 2 asmenims, Kaune

Šokoladinė pinata 2 asmenims, Kaune

25.00 €
Buvusi kaina* 25.00 €
-0%

Prekės ID: 55095

ŠOKOLADINĖ siūlo išbandyti išskirtinę šokoladinę pinatą, kuri išlieta iš aukščiausios rūšies juodo šokolado ir pripildyta įvairiausiais skanumynais, šviežiais vaisiais ir pagardais, kuriuos galėsite ragauti merkdami į skysto šokolado, karamelės ir braškių padažus. Tačiau pirma reiks įveikti šokoladinę pinatą ir ją sudaužyti specialiu įrankiu. Nauja,neįprasta,smalsu! 
Šokoladinė piñata- laukia jūsų įvairioms progoms pažymėti ar paįvairinti vakarėlį su draugais ,šeima ar kolegomis.  

Kinai buvo pirmieji, kurie darė kažką panašaus į pinjatos daužymą švęsdami Naujuosius metus .Manoma, jog XIII amžiuje šį paprotį iš Kinijos į Italiją parvežė keliautojas Markas Polas. Čia ir duotas pavadinimas: itališkas žodis pignatta reiškia „trapus puodas“. Į pinjatą dėdavo visokių  niekučių, papuošalų ar saldumynų. Vėliau paprotys paplito Ispanijoje. Ir  XVI amžiaus pradžioje ispanų misionieriai nugabeno pinjatą į Meksiką. Tačiau meksikiečiai jau turėjo panašią tradiciją. Actekai metų pabaigoje švęsdami  jų saulės ir karo dievo, gimtadienį šventykloje ant stulpo padėdavo puodynę. Ji būdavo išpuošta spalvingomis plunksnomis, o į vidų prikrauta smulkių brangenybių. Vėliau ją sudaužydavo pagaliu. Išbyrėjusios brangenybės būdavo auka dievo atvaizdui. Majai irgi žaisdavo panašų žaidimą: užrištomis akimis mušdavo pakabintą ant virvės molinį puodą.

Vėliau pinjatos daužymas įtrauktas į prieškalėdines  apeigas ir švenčiant gimtadienius. Ši tradicija liko iki mūsų dienų ir yra begalo populiari visame pasaulyje. 

Kupono galiojimas: vieneri metai nuo įsigyjimo dienos.
Rezervavus laiką ir neatvykus, kuponas laikomas panaudotu.
Dalyvių skaičius: 2 asmenys
Trukmė: 1 valanda

Adresas: M. Daukšos g. 48, Kaunas

Būtina išankstinė rezervacija: +37068642840

info@saldita.lt  www.saldita.lt

 

UAB “Saldita”
Įmonės kodas 135149720
PVM mokėtojo kodas LT351497219
Adresas M. Daukšos g. 48, LT-44269 Kaunas
El. paštas info@saldita.lt
Tel.  8 68642840
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.