Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Antioksidantas senėjimo stabdymui GOJI BERRY N60

Antioksidantas senėjimo stabdymui GOJI BERRY N60

11.49 €

Pristatymo terminas 7 d.d.

Prekės ID: 26775

Vakarų šalims goji uogos (dygliuotojo ožerškio uogos) – naujiena ir sensacija, Rytų šalims – tūkstantmečio patvirtinta vertybė. Dėl didelio antioksidantų, vitaminų ir amino rūgščių kiekio, esančio goji uogose, jos dar vadinamos „jaunystės eliksyru“ ir „Himalajų gyventojų ilgaamžiškumo paslaptimi“.

Goji uogos turi 2 kartus daugiau antioksidantų nei žalioji arbata, 3 kartus daugiau nei mėlynės ir 5 kartus daugiau nei spanguolės. Labiausiai vertinamas antioksidantas – tai zeaksantinas, kurio goji uogose net 70 proc.

Dygliuotojo ožerškio krūmas (lot. Lycium barbarum) nuo senovės auginamas Kinijoje. Šios raudonos, rūgščiai saldžios uogos yra gerai žinomos dėl jų maistinių savybių. Vietiniai gyventojai goji uogomis gardina ryžių košę, sriubas, pupelių ar daržovių patiekalus. Iš goji uogų daromos arbatos, dažnai su chrizantemomis, baltąja arbata arba puerh. Tibeto ir Kinijos tradicinėje medicinoje goji uogos vartojamos kaip priešuždegiminė priemonė. Jas rekomenduojama vartoti norint pagerinti inkstų, kepenų, plaučių veiklą, sustiprinti regėjimą, imunitetą, nervų sistemą, didinti darbingumą ir ištvermę.

Tibetiečiai goji uogas vadina laimės uogomis, kurios pašalina liūdesį. Šios uogos – ne tik amžinos jaunystės eliksyras, tai ir prieinamas būdas pasiekti ilgaamžiškumo. Legenda byloja, kad Himalajų kalnuose gyvenantys vienuoliai sulaukia net 120 metų dėl to, jog kiekvieną dieną renka goji uogas.

60 kapsulių.

Grynasis kiekis 59 g.

Sudėtis vienoje porcijoje

4 kapsulėse

RPN %*

Dygliuotojo ožerškio uogos (Goji Berry, Lycium barbarum)

2000 mg

**

Želatina. Lipnumą reguliuojančios medžiagos: silicio dioksidas. Magnio stearatas.

** - rekomenduojama paros norma nenustatyta

Vartojimas: Vartojimas: suaugusiems po 2 kapsules du tris kartus per dieną valgio metu užsigeriant vandeniu. Įspėjimas: Nepatartina vartoti maisto papildo, jei esate nėščia ar įtariate, kad galite būti nėščia ir jei žindote kūdikį. Jeigu vartojate ar neseniai vartojote receptinių vaistų – dėl maisto papildo vartojimo pasitarkite su gydytoju arba vaistininku. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Partija ir geriausias iki: žr. ant pakuotės. Gamintojas: Swanson Health Products Inc., JAV. Išskirtinis platintojas Lietuvoje: UAB „Grigiškių vaistinė“, Sugiharos g. 3, Vilnius, Lietuva, Tel. 8 66 252550, www.swansonvitamins.lt

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.