Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Maisto papildas moterims BLACK COHOSH (kekinė juodžolė) N60

Maisto papildas moterims BLACK COHOSH (kekinė juodžolė) N60

12.90 €
13.90 €
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Pristatymo terminas 7 d.d.

Prekės ID: 26762

Šiaurės Amerikos gyventojai jau nuo labai senų laikų gerai žino apie kekinių juodžolių gydomąsias savybes. Šių augalų šaknų preparatais tenai gydomi mėnesinių ritmo sutrikimai, malšinami gimdymo skausmai.

Tradicinėje kinų medicinoje kekinės juodžolės vartojamos sergant ginekologinėmis ligomis (esant skausmingoms, labai gausioms mėnesinėms arba tada, kai mėnesinių nėra), jais slopinama dėl priešmenstruacinio sindromo kylanti įtampa, taip pat uždegimams, skausmui ir karščiavimui slopinti.

60 kapsulių.

Grynasis kiekis 58 g.

Sudėtis vienoje porcijoje

2 kapsulėse

RPN %*

Kekinės juodžolės (Black Cohosh, Actaea racemosa) šaknis miltelių formoje.

1080 mg

**

Želatina. Magnio stearatas.

** - rekomenduojama paros norma nenustatyta

Vartojimas: Vartojimas: suaugusiems po 1 kapsulę 2-3 kartus per dieną po valgio. Įspėjimas: Nepatartina vartoti maisto papildo, jei esate nėščia ar įtariate, kad galite būti nėščia ir jei žindote kūdikį. Jeigu vartojate ar neseniai vartojote receptinių vaistų – dėl maisto papildo vartojimo pasitarkite su gydytoju arba vaistininku. Nutraukti maisto papildo vartojimą, jei atsirado virškinimo trakto problemų. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Partija ir geriausias iki: žr. ant pakuotės. Gamintojas: Swanson Health Products Inc., JAV. Išskirtinis platintojas Lietuvoje: UAB „Grigiškių vaistinė“, Sugiharos g. 3, Vilnius, Lietuva, Tel. 866 25 25 50, www.swansonvitamins.lt

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.