Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Procedūra veido raudoniui mažinti, "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinikoje Vilniuje

Procedūra veido raudoniui mažinti, "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinikoje Vilniuje

49.00 €
Buvusi kaina* 80.00 €
-39%
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Prekės ID: 56150

Stilinga ir jauki "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinika, kviečia pasirūpinti savimi ir pasilepinti procedūromis. Sveikata ir grožis yra neatsiejami dalykai, taigi klinikos specialistai išpildys tiek su grožiu, tiek su sveikata susijusius lūkesčius.

 

Raudoni skruostukai puošia porceliano lėles ir mažylius, tačiau raudonos dėmės suaugusiame veide ar kapiliarų voratinklis neatrodo patraukliai. Temperatūros svyravimai natūraliai sukelia odos paraudimą, tačiau jei paraudimas neišnyksta net ir po keleto valandų, tai gali reikšti, kad kapiliarai odoje yra išsiplėtę. Paprastai plika akimi kapiliarai yra nematomi, tačiau, bėgant metams, jungiamasis odos audinys silpnėja. Paveldimumas, dažna temperatūrų kaita (iš šalto oro įėjus į šiltą orą), aukšta temperatūra (darbo vietose, kur oras karštas, drėgnas arba labai sausas), dažnas ir ilgas buvimas saulėje ar alkoholis gali lemti, kad odos paviršiuje pradeda matytis kapiliarų tinklelis ar nuolatinis veido raudonis.

 

Jei Jūsų veido oda dažnai rausta ir būna sudirgusi, turite daug išsiplėtusių kraujagyslių odos paviršiuje, Jums padės procedūra veidui su AHA rūgštimis.  Procedūros metu naudojamos AHA rūgštys bus parinktos pagal Jūsų odos tipą: jautresnei odai naudojama pieno rūgštis, o kitiems odos tipams puikiai tinka glikolis.

 

Glikolis ypač gerai veikia kapiliarų sieneles – jas stiprina ir didina odos atsparumą aplinkos poveikiui bei didina kitų veikliųjų medžiagų skvarbą. Procedūros metu naudojamuose serumuose yra tetrapeptidų, kurie pasižymi odos uždegimą ir raudonumą mažinančiomis savybėmis: peptidai akimirksniu sumažina uždegimines reakcijas, todėl oda tampa gaivesnė ir šviesesnė. Balinamoji, alginatinė veido kaukė su vitaminu C skatina odos regeneraciją, nuramina sudirgusią odą ir atkuria sveiką odos būklę.

 

Kartu šios medžiagos suteikia puikius ir pastebimus rezultatus – po procedūrų kurso Jus džiugins akivaizdžiai sumažėjęs veido raudonis. Procedūra tinka bet kokio amžiaus moterims ir vyrams.

 

Procedūros trukmė:

Procedūra trunka apie 60 min., priklausomai nuo odos būklės ir individualių poreikių.

 

 

*Kuponas galioja 6 mėnesius nuo kupono įsigijimo dienos;

* Kuponą galima išnaudoti "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinikoje (Pylimo 36/Ligonines 2, Vilnius);

*Būtina išankstinė registracija tel. nr +37067020093;

*Su savimi būtina turėti AkcijaTau.lt kuponą;

*Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas negaliojančiu, jeigu apie neatvykimą buvo perspėta mažiau negu prieš 24 valandas;

* Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

Partnerystė ir tarpininkavimas MB (“OLD TOWN SPA”)
Adresas Pylimo 36-22/Ligonines 2-22, Vilnius
El. paštas studija@bukgrazi.lt
Tel. +37067020093
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.