Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Jaunystę išsaugojanti regeneruojanti veido procedūra su gintaro rūgštimi, "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinikoje Vilniuje

Jaunystę išsaugojanti regeneruojanti veido procedūra su gintaro rūgštimi, "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinikoje Vilniuje

49.00 €
Buvusi kaina* 75.00 €
-35%
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Prekės ID: 56082

Stilinga ir jauki "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinika, kviečia pasirūpinti savimi ir pasilepinti procedūromis. Sveikata ir grožis yra neatsiejami dalykai, taigi klinikos specialistai išpildys tiek su grožiu, tiek su sveikata susijusius lūkesčius.

 

Jaunystę išsaugojanti regeneruojanti veido procedūra su gintaro rūgštimi – tai pažangi odos priežiūros procedūra, skirta atjauninti, regeneruoti ir suteikti odai energijos. Gintaro rūgštis yra žinoma dėl savo antioksidacinių savybių ir gebėjimo stimuliuoti odos regeneracijos procesus, todėl ji puikiai tinka tiems, kurie nori atgaivinti pavargusią ir dehidratavusią odą.

Procedūros etapai:

  1. Odos paruošimas:

    • Procedūra prasideda nuo kruopštaus veido nuvalymo, kad būtų pašalinti makiažo likučiai, riebalai ir nešvarumai. Tai leidžia gintaro rūgščiai geriau įsigerti į odą.
  2. Šveitimas:

    • Naudojamas švelnus mechaninis arba cheminis šveitimas (pvz., su AHA rūgštimis), kad būtų pašalintos negyvos odos ląstelės ir atvertos poros.
  3. Gintaro rūgšties įvedimas:

    • Po šveitimo ant odos tepamas gintaro rūgšties serumas arba gelis. Gintaro rūgštis padeda aktyvuoti ląstelių atsinaujinimą, skatina kolageno ir elastino gamybą, o tai prisideda prie odos elastingumo ir stangrumo atkūrimo.
  4. Odos raminimas ir drėkinimas:

    • Po gintaro rūgšties taikymo gali būti naudojamos raminančios kaukės, kurios padeda nuraminti odą ir suteikia jai papildomos drėgmės.
  5. Apsauga:

    • Procedūros pabaigoje tepamas drėkinamasis kremas su SPF, užtikrinantis odos apsaugą nuo UV spindulių ir išorinių veiksnių.

Pagrindiniai privalumai:

  • Regeneracija: Gintaro rūgštis skatina odos ląstelių atsinaujinimą, todėl oda tampa stangresnė ir lygesnė.
  • Jaunystės išsaugojimas: Procedūra padeda sumažinti senėjimo požymius, tokius kaip raukšlės ir smulkios linijos.
  • Antioksidacinis poveikis: Gintaro rūgštis veikia kaip antioksidantas, apsaugodama odą nuo laisvųjų radikalų poveikio ir aplinkos stresorių.
  • Skaistesnė ir sveikesnė oda: Po procedūros oda įgauna švytėjimą ir sveiką išvaizdą.

Procedūros trukmė:

Procedūra trunka apie 60–75 minutes, priklausomai nuo odos būklės ir individualių poreikių.

Ši jaunystę išsaugojanti regeneruojanti veido procedūra su gintaro rūgštimi yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori atjauninti savo odą ir pasiekti ilgalaikius rezultatus.

 

*Kuponas galioja 6 mėnesius nuo kupono įsigijimo dienos;

* Kuponą galima išnaudoti "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinikoje (Pylimo 36/Ligonines 2, Vilnius);

*Būtina išankstinė registracija tel. nr +37067020093;

*Su savimi būtina turėti AkcijaTau.lt kuponą;

*Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas negaliojančiu, jeigu apie neatvykimą buvo perspėta mažiau negu prieš 24 valandas;

* Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

Partnerystė ir tarpininkavimas MB (“OLD TOWN SPA”)
Adresas Pylimo 36-22/Ligonines 2-22, Vilnius
El. paštas studija@bukgrazi.lt
Tel. +37067020093
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.