Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Skaistinanti veido procedūra su vitaminu C (arba fitino rūgštimi), "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinikoje Vilniuje

Skaistinanti veido procedūra su vitaminu C (arba fitino rūgštimi), "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinikoje Vilniuje

49.00 €
Buvusi kaina* 80.00 €
-39%
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Prekės ID: 56078

Stilinga ir jauki "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinika, kviečia pasirūpinti savimi ir pasilepinti procedūromis. Sveikata ir grožis yra neatsiejami dalykai, taigi klinikos specialistai išpildys tiek su grožiu, tiek su sveikata susijusius lūkesčius.

 

Skaistinanti veido procedūra su vitaminu C (arba fitino rūgštimi) – tai efektyvi odos priežiūros procedūra, kurios tikslas yra suteikti odai spindesio, sumažinti pigmentines dėmes ir pagerinti odos toną. Vitaminas C ir fitino rūgštis yra galingi antioksidantai, kurie padeda atgaivinti odą, apsaugoti ją nuo laisvųjų radikalų ir skatinti kolageno gamybą.

Procedūros etapai:

  1. Odos paruošimas:

    • Prieš procedūrą oda nuvaloma ir paruošiama, pašalinant makiažą, nešvarumus ir riebalus, kad veikliosios medžiagos galėtų lengviau įsiskverbti.
  2. Šveitimas:

    • Atliekamas lengvas mechaninis arba fermentinis šveitimas, siekiant pašalinti negyvas odos ląsteles ir paruošti odą veikliųjų medžiagų įvedimui.
  3. Veikliųjų medžiagų įvedimas:

    • Naudojami produktai, praturtinti vitaminu C arba fitino rūgštimi, kurie švelniai įvedami į odą. Vitaminas C giliai drėkina, skaistina odą, mažina pigmentaciją ir skatina kolageno sintezę, o fitino rūgštis taip pat šviesina ir pagerina odos tekstūrą.
    • Ši procedūra taip pat gali būti atliekama naudojant ultragarsą arba sonoforezę, siekiant pagerinti medžiagų įsisavinimą.
  4. Maitinimas ir drėkinimas:

    • Po veikliųjų medžiagų įvedimo, oda papildomai maitinama ir drėkinama specialiai parinktais kremais arba kaukėmis, kurie ramina ir atgaivina odą po procedūros.
  5. Apsauga:

    • Procedūros pabaigoje tepamas kremas su SPF, kad apsaugotų odą nuo saulės poveikio ir padėtų išlaikyti procedūros efektą.

Pagrindiniai privalumai:

  • Spindinti ir skaisti oda: Vitaminas C ir fitino rūgštis suteikia odai švytėjimo, lygina odos toną ir mažina pigmentines dėmes.
  • Apsauga nuo senėjimo: Antioksidantai apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų, padeda kovoti su senėjimo požymiais ir skatina kolageno gamybą.
  • Drėkinimas ir elastingumo gerinimas: Vitaminas C intensyviai drėkina odą, padeda išlaikyti jos elastingumą ir stangrumą.
  • Lygesnė odos tekstūra: Procedūra padeda lyginti smulkias raukšles ir gerina bendrą odos būklę.

Procedūros trukmė:

Procedūra trunka apie 60 minučių, priklausomai nuo odos būklės ir individualių poreikių.

Ši skaistinanti veido procedūra yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori suteikti odai sveiko spindesio, suvienodinti odos toną ir sumažinti pigmentaciją.

 

 

*Kuponas galioja 6 mėnesius nuo kupono įsigijimo dienos;

* Kuponą galima išnaudoti "OLD TOWN SPA" masažo ir grožio klinikoje (Pylimo 36/Ligonines 2, Vilnius);

*Būtina išankstinė registracija tel. nr +37067020093;

*Su savimi būtina turėti AkcijaTau.lt kuponą;

*Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas negaliojančiu, jeigu apie neatvykimą buvo perspėta mažiau negu prieš 24 valandas;

* Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

Partnerystė ir tarpininkavimas MB (“OLD TOWN SPA”)
Adresas Pylimo 36-22/Ligonines 2-22, Vilnius
El. paštas studija@bukgrazi.lt
Tel. +37067020093
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.