Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Veido valymas vaisių rūgštimis ir rožių komplekso procedūra + veido masažas "Dalia grožio studija" Vilniuje

Veido valymas vaisių rūgštimis ir rožių komplekso procedūra + veido masažas "Dalia grožio studija" Vilniuje

33.00 €
Buvusi kaina* 60.00 €
-45%

Prekės ID: 40757

Palepinti kūną jo grožį puoselėjančiomis procedūromis kviečia pačioje Vilniaus miesto širdyje įsikūrusi grožio studija DALIA. Neįpareigojanti ir jauki aplinka, malonus bendravimas ir aukščiausio lygio specialistai padės pamiršti rūpesčius, atsipalaiduoti ir pasimėgauti studijoje profesionaliai teikiamomis paslaugomis ir atliekamomis procedūromis, padedančiomis atsiskleisti Jūsų grožiui.

 Įsigijus šį pasiūlymą, Jums priklausys – veido valymas rūgštimi ir rožių komplekso procedūra su veido masažu.

Procedūros metu atliekamas dvigubas šveitimas enziminiu pilingu ir vaisių rūgštimis, taip pat 3-IJŲ ROŽIŲ KOMPLEKSAS (juodos, laukinės, Damasko rožės) bei pageidaujant veido odą formuojantis stangrinamasis masažas. Procedūra atliekama su profesionalia PREMIUM klasės kosmetika HERLA, kuri YRA 99 % – 89 % iš NATŪRALIŲ ingedientų! HERLA – tai vienas iš labiausiai pažengusių, aukščiausios kokybės prekinių ženklų.

Procedūros eiga: 

 

  • DEMAKIAŽAS: demakiažas atliekamas su Herla PURE PERFECTION atjauninančiu miceliniu vandeniu. Itin lengvos konsistencijos valomasis micelinis vanduo puoselėja sausą, jautrią odą švelniai valydamas makiažą, nešvarumus bei sebumo perteklių. 
  • TONIZAVIMAS: oda tonizuojama su gaivinančiu ir detoksikuojančiu HYDROFRESH LOTION toniku su gėlių žiedlapių ekstraktu. Neturintis sudėtyje alkoholio tonikas nepriekaištingai tonizuoja, drėkina bei minkština odą, palieka malonų švaros ir gaivos pojūtį. 
  • ŠVEITIMAS: odos šveitimas atliekamas naudojant šveitiklį HERLA EXFOLIATING Enzyme Peeling – tai intensyvus, bet švelnus šveitiklis su makadamijų ir vaisių fermentais, kuris švelniai iškelia porose esančius nešvarumus. VAISIŲ RŪGŠČIŲ ir 3-IJŲ ROŽIŲ KOMPLEKSO procedūra: veido odos zonoje padengiama kreminė, atgaivinanti kaukė su rožių žiedplapiais pagal 3 rožių formulę – juodos, laukinės ir Damasko rožes. Kompleksas pagerina odos struktūrą, subtiliai nušveičia odą vaisių rūgštimis, regeneruoja odos atsijaunimo ciklą.
  • UŽBAIGIMAS: paskirstomas drėkinantis veido kremas su SPF saulės apsauga.
  • MASAŽAS: atliekamas veidą formuojantis, stangrinantis masažas koncentruotu migdolų aliejumi, kuriame yra vitaminas E, priešuždegiminis, lėtinantis ląstelių senėjimą. Masažų dėka išryškėja veido kontūras, sumažėja smulkiosios ir gilios veido raukšlės, sumažėja pagurklis, pakyla lūpų, nosies, akies kampučiai, sumažėja juoko raukšlė, sumažėja viršutinio ir apatinio voko patinimai, pakyla antakiai. (30 min.)
Kam tinka: 
 
Tinka visiems odos tipams bei amžiaus grupėms. Rekomenduojame 3-5 procedūrų kursą, kas vieną, dvi savaites, geresniam rezultatui pasiekti. Atliekant procedūrą mūsų salone, galioja 30% nuolaida HERLA kosmetikai, skirtai veido priežiūrai namuose.
 
Procedūros trukmė:
1val
  • Kuponas galioja 2 mėnesius nuo kupono įsigijimo dienos;
  • Išnaudoti kuponą galima „Dalia grožio studijoje“ (Goštauto g. 5/Vasario 16-osios g. 2, Vilnius ARBA J. Basanavičiaus g.22, Vilnius);
  • Būtina išankstinė registracija nurodytais telefono numeriais arba elektroniniu paštu;
  • Registruojantis būtinai informuoti, kad paslaugai turite akcijos kuponą, nepranešus iš anksto galioja įprasta paslaugų kaina;
  • Su savimi būtinai atsinešti AkcijaTau.lt kuponą su unikaliu identifikavimo numeriu;
  • Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas negaliojančiu, jeigu apie neatvykimą buvo perspėta mažiau negu prieš 12 valandas;
  • Vienas asmuo gali įsigyti neribotą kiekį kuponų;
  • Nuolaidos nesumuojamos, kuponas į kitas paslaugas bei pinigus nekeičiamas;

* Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

 

„Dalia grožio studija“

Goštauto g. 5/Vasario 16-osios g. 2, Vilnius

Tel. 8 (5) 262 05 99

Mob. 8 648 05505

El. p. info@bukgrazi.lt

 

 


„Dalia grožio studija“

J. Basanavičiaus g. 22, Vilnius

Tel. 8 670 20093


I–V nuo 10 iki 20 val.
VI  nuo 10 iki 17 val.

UAB „Dalia grožio studija“
Įmonės kodas 300651697
PVM mokėtojo kodas LT100004263218
Adresas Goštauto g.5/ Vasario 16-osios g.2, Vilnius ir J.Basanavičiaus g.22, Vilnius
El. paštas info@bukgrazi.lt
Tel. 864805505, 867020093
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.