Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Mikropigmentacinis - permanentinis lūpų kontūro makiažas Klaipėdoje

Mikropigmentacinis - permanentinis lūpų kontūro makiažas Klaipėdoje

105.00 €
Buvusi kaina* 180.00 €
-42%

Prekės ID: 32376

Išraiškingos akys, taisyklingi antakiai, kerinčios lūpos... Apie tai svajoja visos! O šiandien šiai Jūsų svajonei lemta išsipildyti — siūlome profesionalų ilgalaikį mikropigmentacinį lūpų kontūro makiažą grožio salone ABRAKADABRA Klaipėdoje už perpus mažesnę kainą.

 

Pamiršti skubotą rytinį dažymąsi ir nuostabiai atrodyti kiekvienoje situacijoje Jums siūlo grožio salonas ABRAKADABRA, kuriame profesionaliai teikiamos tokios paslaugos: vyrų, moterų ir vaikų kirpimas, plaukų dažymas, higieninis manikiūras, nagų priauginimas, nagų dailė, rankų masažas, pedikiūras, blakstienų ir antakių dažymas bei korekcija, veido valymas, makiažas, auskarų vėrimas, depiliacija, taip pat atliekami veiksmingi ir malonūs masažai. Čia visi atėję išeina gražūs!

Pasinaudojus itin patraukliu šios dienos pasiūlymu, išbandysite progresyvų metodą, taikomą atliekant veido bruožų koregavimą ar ryškinimą, kai į viršutinį odos sluoksnį implantuojamas pageidaujamos spalvos pigmentas. Sukuriamas ilgalaikis kosmetinis efektas!
 
 
Mikropigmentacinis lūpų kontūro makiažas — galima koreguoti lūpų formą, atstatyti jų simetriškumą. Galima pasirinkti ne tik ryškesnę lūpų kontūro pigmentaciją pasirinkta spalva, bet ir mažiau pastebimą lūpų kontūrą, kuris suteikia nežymiam lūpų kontūrui gražią formą.
 
Mikropigmentacijos technologija suteikia galimybę subtiliai paryškinti moters grožį. Ši procedūra neskausminga, o jos metu naudojami pigmentai nesukelia alergijos, nes jų pagrindą sudaro augalai bei mineralai. Procedūra nėra kenksminga netgi nėščioms moterims, taip pat nėra jokių amžiaus apribojimų.

Tikrai verta išbandyti, jei:

  • Jūsų lūpos iš prigimties yra šviesios, antakiai — ploni ir reti, o akys blyškios;
  • esate užimta moteris ir Jums svarbu sutaupyti kuo daugiau laiko;
  • dažnai lankotės baseine, pirtyse ar sportuojate;
  • norite pakoreguoti nesimetriškus veido bruožus;
  • norite atrodyti nepriekaištingai bet kuriuo paros metu — tuomet mikropigmentacinis makiažas kaip tik Jums!

Šiuolaikinė makiažo tendencija švelniai paryškina veido bruožus, pasirenkant norimą ir tinkantį atspalvį, tad neteks nerimauti, kad ilgalaikis makiažas atrodys nenatūraliai ar bus per ryškus.

Nepraleiskite pro akis šio pasiūlymo — tai geriausia išeitis aktyvioms, daug keliaujančioms ir norinčioms visuomet atrodyti nepriekaištingai, o su šiuo kuponu pamiršite ilgus rytus prie veidrodžio ir nemažai sutaupysite.

  • Kuponas galioja 1 mėn. nuo jo įsigijimo;
  • Būtina išankstinė registracija nurodytu telefono numeriu;
  • Su savimi būtinai atsinešti AkcijaTau.lt kuponą;
  • Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas negaliojančiu, jeigu apie neatvykimą buvo perspėta mažiau negu prieš 24 valandas;
  • Vienas asmuo gali įsigyti neribotą kiekį kuponų.

 * Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

Grožio salonas "ABRAKADABRA"

Taikos pr. 141, PC Big 2

Klaipėda

Tel.  865119626

Akvilė Rupšytė
Adresas Taikos pr. 141, PC Big 2, grožio salonas "ABRAKADABRA"
El. paštas akvile.rupsyte@gmail.com
Tel. 865119626
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.