Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Nugaros/pečių juostos ir sprando/ juosmens - kryžmens masažas Masažo Klinikoje Vilniuje

Nugaros/pečių juostos ir sprando/ juosmens - kryžmens masažas Masažo Klinikoje Vilniuje

25.00 €
Buvusi kaina* 35.00 €
-29%

Prekės ID: 32464

Dažnai skauda nugarą, jaučiate įtampą sprande, raumenyse, greitai pavargstate? Daug laiko praleidžiate prie kompiuterio ir mažai sportuojate? Gydomasis nugaros, pečių juostos ir sprando arba juosmens - kryžmens masažai - tai priemonė pailsėti, apsaugoti save nuo blogos nuotaikos, išsivaduoti nuo įtampos ir slogių minčių ir skausmo, atliekami gydimo tikslais. Šis pasiūlymas visiems, kas rūpinasi savimi, nori pamiršti nugaros srities skausmus arba tiki, jog gerai pailsėjus, galima nuveikti, kur kas daugiau! Jūsų laukia jauki, puikiais specialistais pasižyminti „Masažo klinika“.

Verta dėmesio, nes:

  • Masažas gerina kraujotaką, aktyvina medžiagų apykaitą, daro odą elastingesnę - rekomenduojamas 10 procedūrų kursas, kad pajaustumėte rezultatus, todėl šiuopasiūlymu naudotis ypač patogu!
  • Atpalaiduoja, tonizuoja, gerina bendrą savijautą, nuotaiką, miegą - atsiradęs lengvumo ir šilumos jausmas neapleis Jūsų keletą valandų.
  • Klasikinis nugaros,  pečių juostos ar juosmens - kryžmens  masažas - procedūra tinkama visiems, bet kokio amžiaus, lyties ir įvairų gyvenimo būdą pasirinkusiems žmonėms, todėl tai puiki dovana, kuri nustebins kiekvieną (puiki dovana po sunkių darbų), Jūsų vyrui, žmonai, po sunkios darbo savaitės, įtempto gyvenimo ritmo, tėvams ir t.t. (AkcijaTau.lt Kuponą išsikeisti į gražų Dovanų kuponą galite „Masažo klinikoje“)!
  • Patogi vieta, puikūs specialistai ir puiki nuolaida - viskas dėl Jūsų. Studija laukia su Jūsų nekantrumu ir siekia, kad išeitumėte pailsėjęs, su šypsena ir pasirengęs naujiems iššūkiams!

 

Nugaros masažas skirtas žmonėms dirbantiems pastovų sėdimą darbą bei esantnuolatiniam įsitempimui nugaros srityje.

Masažo metu atpalaiduojami ir stiprinami nugaros raumenys. Mažinami chroniški skausmai, skatinama kraujo cirkuliacija, mažėja nugaroje susikaupusi įtampa, raminama nervų sistema.

Dirbama pirštų pagalvėlėmis, pirštais, delnu, krumpliais, alkūne, naudojami taškinio masažo elementai. Taip harmonizuojamas organizmo darbas, stiprinamas imunitetas.

Masažo trukmė 30 min. 

Pečių juostos ir sprando masažas rekomenduojamas žmonėms, dirbantiems sėdimą darbą, ypač tiems, kurie ilgesnį laiką dirba kompiuteriu ir kenčia skausmą pečių juostos bei kaklo srityje.

Atliekant šį masažą, mechanine jėga veikiami: kaklas, trapecinis bei nugaros platusis raumenys; stabdomi stuburo regeneraciniai procesai; padedama rinktis limfai į limfinius mazgus.

Masažas atstato darbingumą, gerina savijautą, stiprina fizinę bei emocinę sveikatą.

Masažo trukmė 20 min.

Juosmens – kryžmens masažas taikomas esant įtampai, nuovargiui, varginant skausmams juosmens srityje, taip pat skausmui plintant į apatines galūnes.

Masažas atliekamas gydymo tikslais, sergant juosmens ir kryžmens osteochondroze, esant infekcinės ir toksinės kilmės radikulitui bei esant degeneraciniams slankstelių ir tarpslankstelinių diskų pakitimams (Šmorlio išvaržos, diskopatija ir t.t.).

Masažuojant gerinama kraujo ir limfos apytaka, mažinami skausmai, stiprinami silpni raumenys ir atpalaiduojami įsitempę raumenys. Taip pat dėl refleksinio poveikiogerinamas nervinių impulsų sklidimas. To pasekoje likviduojamas skausmas apatinėse galūnėse, atstatomas darbingumas, gerinama bendra savijauta.

 

Masažo trukmė 20 min.

  • Kuponas galioja 3 mėnesius (90 kalendorinių dienų) nuo kupono įsigijimo dienos;

  • Apsilankyti galima patogiu laiku I-V 8:00-21:00, VI 10:00-18:00;

  • Būtina išankstinė registracija telefonu +370 6 11 11 11 0 arba +370 600 03 150;
  • Užsiregistravus procedūrai ir neatvykus be išankstinio pranešimo (būtina pranešti prieš 24 val.), kuponas bus laikomas panaudotu.
  • Kuponą būtina pateikti administracijai;

  • Kuponas į pinigus nekeičiamas.

  * Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

Masažo Klinika, MB "Kinų masažas"
Įmonės kodas 306191451
Adresas S. Žukausko g. 21, Vilnius
El. paštas info@masazoklinika.lt
Tel. +37061111110
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.