Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Sportinis viso kūno masažas 60 min, Giardi Beauty lab Vilniuje

Sportinis viso kūno masažas 60 min, Giardi Beauty lab Vilniuje

75.00 €
Buvusi kaina* 75.00 €
-0%
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Prekės ID: 55731

Dovanokite sportinį viso kūno masažą  – tai dovana, kuri padės atkurti energiją ir pagerinti fizinę savijautą. Šis masažas yra skirtas tiek aktyviems sportininkams, tiek tiems, kurie vertina intensyvią fizinę veiklą ir nori efektyvios raumenų priežiūros.

 

Sportinis masažas atliekamas profesionalaus masažuotojo, kuris naudoja specialias technikas, siekdamas sumažinti raumenų įtampą, pagreitinti atsistatymą ir pagerinti lankstumą. Masažas apima visą kūną – nuo galvos iki kojų – ypatingą dėmesį skiriant toms sritims, kurios patiria didžiausią apkrovą ir įtampą.

 

Masažo seansas prasideda nuo švelnaus aliejaus užtepimo, kuris padeda sumažinti trintį ir užtikrina, kad masažo judesiai būtų sklandūs ir malonūs. Masažuotojas, naudodamas gilų spaudimą ir tikslius judesius, dirba su raumenimis, siekdamas atpalaiduoti mazgus ir sumažinti skausmą bei nuovargį.

 

Šis masažas ne tik padeda atsigauti po intensyvių treniruočių, bet ir pagerina bendrą kūno funkcionalumą, skatina kraujotaką ir medžiagų apykaitą. Tai puikus būdas paruošti kūną naujiems fiziniams iššūkiams ir išlaikyti optimalią sportinę formą.

 

Sportinis viso kūno masažas – tai ideali dovana tiems, kurie nori rūpintis savo sveikata, gerove ir siekia aukščiausių rezultatų sporte. Padovanokite šį kuponą ir leiskite artimam žmogui ar sau pačiam mėgautis profesionaliu masažu, kuris suteiks energijos, atgaivos ir pasirengimą naujiems iššūkiams.

 

  • Kuponas galioja 3 mėn. (90 kalendorinių dienų) nuo kupono įsigijimo dienos;
  • Būtina išankstinė registracija telefonu +370 666 70375;
  • Paslauga atliekama adresu: Giardi Beauty lab , Algirdo g.9 , Vilnius 
  • Atvykus būtina turėti AkcijaTau.lt kuponą;
  • Kuponus į kitas paslaugas ar pinigus nekeičiamas.
Mystic SPA, MB (Giardi Beauty lab)
Įmonės kodas 306761346
Adresas Taikos g. 73-27, LT-05231 Vilnius
El. paštas arturik@inbox.lt
Tel. +37065928948
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.