Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Kojų masažas 50 min, Mystic SPA Vilniuje

Kojų masažas 50 min, Mystic SPA Vilniuje

55.00 €
Buvusi kaina* 55.00 €
-0%
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Prekės ID: 55720

Padovanokite sau ar artimam žmogui nepakartojamą atsipalaidavimo akimirką su ypatingu kojų masažu, apimančiu blauzdas ir pėdas. Šis masažas skirtas atkurti kojų lengvumą ir pagerinti bendrą savijautą.

 

Masažo seansas pradedamas nuo elektrinės/masažinės pėdų vonelės su druska, kuri yra puiki įžanga į viso kūno atsipalaidavimą. Šilto vandens ir natūralių druskų derinys padeda atpalaiduoti pėdas, pagerina kraujotaką ir pašalina nuovargį. Švelnios burbuliukų srovės ir šildymas suteikia ypatingą komfortą ir sumažina raumenų įtampą.

 

Kojų masažas prasideda nuo švelnaus aliejaus užtepimo, kuris padeda rankoms lengvai slysti per odą. Masažuotojas, naudodamas švelnius ir tikslius judesius, masažuoja blauzdas, atpalaiduodamas raumenis ir mažindamas susikaupusį nuovargį. Tai ypač naudinga po ilgo stovėjimo ar vaikščiojimo, kai kojoms reikia ypatingos priežiūros.

 

Pėdų masažas – tai tikras malonumas jūsų pėdoms. Profesionalus masažuotojas, taikydamas refleksologijos principus, masažuoja pėdas, skatindamas kraujotaką ir energijos tėkmę visame kūne. Kiekvienas prisilietimas yra skirtas sumažinti įtampą, pagerinti miego kokybę ir suteikti bendrą gerovės pojūtį.

 

Šis masažas ne tik atpalaiduoja raumenis, bet ir padeda pašalinti toksinus, sumažinti patinimą bei pagerinti kraujotaką. Po šios procedūros kojos tampa lengvos, energingos ir pasiruošusios naujiems iššūkiams.

 

Leiskite sau pasimėgauti šiuo ypatingu kojų masažu ir pajusti nepakartojamą atsipalaidavimą bei lengvumą. Tai ideali dovana sau ar artimam žmogui, kuris vertina kokybišką poilsį ir rūpinasi savo sveikata bei gerove.

 

  • Kuponas galioja 3 mėn. (90 kalendorinių dienų) nuo kupono įsigijimo dienos;
  • Reikalinga registracija telefonu: +37065911173, mysticspavilnius@gmail.com;
  • Paslauga atliekama adresu: Mystic Spa, Bernardinų g.8 , Vilnius;
  • Atvykus būtina turėti AkcijaTau.lt kuponą;
  • Kuponus į kitas paslaugas ar pinigus nekeičiamas.
Mystic SPA, MB (Giardi Beauty lab)
Įmonės kodas 306761346
Adresas Taikos g. 73-27, LT-05231 Vilnius
El. paštas arturik@inbox.lt
Tel. +37065928948
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.