Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Aromaterapinis viso kūno masažas 70 min, Giardi Beauty lab Vilniuje

Aromaterapinis viso kūno masažas 70 min, Giardi Beauty lab Vilniuje

85.00 €
Buvusi kaina* 85.00 €
-0%
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Prekės ID: 55727

Pajuskite gilų atsipalaidavimą ir harmoniją su mūsų išskirtiniu aromaterapiniu viso kūno masažu. Ši unikali procedūra sujungia masažo meno ir natūralių eterinių aliejų gydomąsias savybes, sukuriant nepakartojamą pojūčių simfoniją.

 

Masažo seansas pradedamas nuo elektrinės/masažinės pėdų vonelės su druska, kuri yra puiki įžanga į viso kūno atsipalaidavimą. Šilto vandens ir natūralių druskų derinys padeda atpalaiduoti pėdas, pagerina kraujotaką ir pašalina nuovargį. Švelnios burbuliukų srovės ir šildymas suteikia ypatingą komfortą ir sumažina raumenų įtampą.

 

Aromaterapinis masažas pradedamas nuo individualaus eterinių aliejų mišinio parinkimo, atsižvelgiant į Jūsų poreikius ir nuotaiką. Kiekvienas aliejus turi unikalų poveikį – nuo raminančio levandų aromato iki efektingo pipirmėčių ir atgaivinančio citrinų kvapo.

 

Profesionalus masažuotojas, naudodamas švelnius ir ritmiškus judesius, įmasažuoja šiuos aromatingus aliejus į odą, skatinant kraujotaką ir atpalaiduojant raumenis. Aliejų kvapai ne tik pagerina masažo efektyvumą, bet ir sukuria ypatingą atmosferą, leidžiančią pasinerti į gilų atsipalaidavimą.

 

Šis masažas padeda sumažinti stresą, pagerina nuotaiką ir sustiprina kūno bei proto ryšį. Aromaterapija veikia per uoslės receptorius, siunčiant signalus į smegenų dalis, atsakingas už emocijas ir gerovę, todėl poveikis yra ne tik fizinis, bet ir emocinis.

 

Leiskite sau ar artimam žmogui patirti šią išskirtinę terapiją, kuri atkurs vidinę harmoniją ir suteiks nepakartojamą malonumo akimirką. Aromaterapinis viso kūno masažas – tai tikra dovana sielai ir kūnui, suteikianti gilų atsipalaidavimą ir dvasinę pusiausvyrą.

 

  • Kuponas galioja 3 mėn. (90 kalendorinių dienų) nuo kupono įsigijimo dienos;
  • Būtina išankstinė registracija telefonu +370 666 70375;
  • Paslauga atliekama adresu: Giardi Beauty lab , Algirdo g.9 , Vilnius 
  • Atvykus būtina turėti AkcijaTau.lt kuponą;
  • Kuponus į kitas paslaugas ar pinigus nekeičiamas.
Mystic SPA, MB (Giardi Beauty lab)
Įmonės kodas 306761346
Adresas Taikos g. 73-27, LT-05231 Vilnius
El. paštas arturik@inbox.lt
Tel. +37065928948
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.