Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Avento juostų treniruoklio rinkinys

Avento juostų treniruoklio rinkinys

65.00 €
75.00 €

Pristatymo terminas 7 - 12 d.d.

Prekės ID: 52024

Avento pakabos treniruoklių rinkinys yra puikus treniruoklis treniruoti visą kūną. Yra daugybė pratimų kūno svoriui, kai priešpriešinę jėgą suteikia jūsų pačių masė, todėl visada galite atlikti visą treniruotę norimu lygiu. Labai lengva juos nustatyti, nuimti ir perkelti aplink šią sudėtingą mankštos juostą. Tiesiogine prasme galite pasiimti jį bet kur ir atlikti treniruotę vietoje. Pritvirtinkite savo pakabos treniruočių rinkinį prie sijos, stulpo, aparato, medžio ar tiesiog prie durų namuose ir galėsite pradėti. Treniruoklis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip patvarus nailonas ir sustiprinti kabliukai, skirti ilgus metus trunkančioms treniruotėms. Be to, šis aksesuaras turi dvi patogias, neslidžios tekstūros gumines rankenas ir kilpą pėdoms ar rankoms. Pridedamas durų inkaras leidžia lengvai naudoti šią mankštos pakabos juostą namuose. Pastaba: Įsitikinkite, kad pakabos treniruoklio metalinio kablio neprikabinate prie kito metalinio objekto. Trintis tarp metalinių objektų skatina metalo nuovargį ir pagreitina nusidėvėjimą. Pakabos treniruokliui pakabinti visada naudokite pridedamą durų inkarą arba pakabos inkarą. Skirtingai nuo daugelio kitų pakabos treniruoklių, šis Avento rinkinys turi apsauginę kilpą, kuri užtikrina, kad atleidus vieną iš dviejų rankenų ar pėdų kilpų negalėtumėte tiesiog nukristi.

 

Spalva: juoda ir mėlyna

Medžiaga: nailonas

Tvirti ir patvarūs dirželiai

2 patogios, neslidžios tekstūros guminės rankenos

Su kilpa, skirta pėdoms ar rankoms

Kompaktiškas ir nešiojamas

Su sustiprintais kabliukais

Įskaitant durų inkarą

Galimas platus pratimų spektras

Maksimalus vartotojo kūno svoris: 150 kg

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.