Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Maisto papildas lieknėjimui ENZIMAI N90

Maisto papildas lieknėjimui ENZIMAI N90

20.90 €

Pristatymo terminas 7 d.d.

Prekės ID: 26768

Enzimai padeda geriau virškinti ir palaiko normalią virškinimo sistemos funkciją. Padeda virškinti cukrų, riebalus, baltymus, laktozę ir celiuliozę. Jie išskaido maiste esančias maistingąsias medžiagas į pagrindinius elementus, kad jie būtų geriau suvirškinami. Padeda geriau įsisavinti mūsų organizmui būtinas maistingąsias medžiagas.

Kiekvienoje žmogaus kūno ląstelėje tuo pat metu vyksta daug įvairių cheminių reakcijų. Visi šie procesai valdo ir aktyvina enzimus. Be jų esant normalioms sąlygoms šie procesai nevyktų. Vieni enzimai gaunami su maistu, o kitus gamina įvairūs kūno organai: kasa, seilių liaukos ir kt. Natūralus enzimų šaltinis yra švieži vaisiai ir daržovės, džiovinti vaisiai bei fermentuoti maisto gaminiai. Enzimai sunaikinami esant didesnei kaip 45oC temperatūrai. Todėl jų tiek nedaug randama termiškai apdorotame, troškintame, šaldytame, konservuotame ir kitokiame maiste. Kad maisto gaminiuose enzimai nors iš dalies išliktų aktyvūs, būtina labai atidžiai ruošti valgį iš šių maisto produktų.

Dažnai dėl netinkamos mitybos, streso, amžiaus ir kt. sutrinka virškinimo trakto funkcija. Virškinimo enzimai, padeda palaikyti virškinimo organų funkciją. Jie skaido maistą į paprastesnes (pradines) medžiagas. Esant nepakankamai enzimų gamybai, maistas nepakankamai suvirškinamas, t.y. jis nesuskaidomas į mažas dalelytes.

90 kapsulių.

Sudėtis vienoje porcijoje

4 kapsulėse

RPN %

Enzimų mišinys:

Amilazė (10,000 DU)

Lipazė (750 FIP)

Proteazė 4.5 (20000 HUT)

Gliukoamilazė (16 AGU)

Celiulazė (500 CU)

Peptidazė (3000 HUT)

Salyklo diastazė (300 DP)

Proteazė 3.0 (10 SAPU)

Proteazė 6.0 (2000 HUT)

1120 mg

**

CereCalase®:

Hemiceliulazė

Gliukonazė

Beta-fitazė

100 mg

**

Kapsulės apvalkalas celiuliozė, ryžių miltai, vidutinės grandies trigliceridai.

** - rekomenduojama paros norma nenustatyta

Vartojimas: Vartojimas: po 1 kapsulę iš karto prieš valgį, užgeriant vandeniu. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Partija ir geriausias iki: žr. ant pakuotės. Gamintojas: Swanson Health Products Inc., JAV. CereCalase® yra registruotas prekinis ženklas National Enzyme Co. Išskirtinis platintojas Lietuvoje: UAB „Grigiškių vaistinė“, Sugiharos g. 3, Vilnius, Lietuva, Tel. 8 66 252550,www.swansonvitamins.lt

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.