Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Spuogelių ir randelių naikinimas arba procedūra nuo aknės, išsiplėtusių kapiliarų ir pigmentinių dėmių šalinimas E-LIGHT lazeriu "Dalia grožio studija" Vilniuje

Spuogelių ir randelių naikinimas arba procedūra nuo aknės, išsiplėtusių kapiliarų ir pigmentinių dėmių šalinimas E-LIGHT lazeriu "Dalia grožio studija" Vilniuje

28.00 €
Buvusi kaina* 60.00 €
-53%

Prekės ID: 1227

Nuostabi galimybė vėl džiaugtis skaisčia, sveikai ir jaunai atrodančia oda! Norite pristabdyti laiko tėkmę ir grąžinti veido odai jaunatvišką skaistumą? Jums padės greitos ir veiksmingos procedūros, atliekamos su inovatyviu E-LIGHT lazeriu – tai puiki alternatyva plastinei chirurgijai. Jokio skausmo ir jokių šalutinių reiškinių!

 

E-light” tai pirmoji ir vienintelė patentuota estetinės medicinos technologija, sukurta derinant dvipolio radijo dažnio ir optinės šviesos enrgijas. Palyginti su yprastine lazerio terapija, naudojama mažiau šviesos (lazerio) energijos, todel sumažėa šalutinių reiškinių rizika, padidėja saugumas ir efektyvumas.

Siūlome Jums rinktis iš trijų „E-light“ lazeriu atliekamų procedūrų veido srityje:

1) Spuogelių ir randelių naikinimas arba aknės paeistos odos procedūra

Tai procedūra, atliekama IPŠ (intensyvios pulsinės šviesos) ir RF (radiodažnio) lazeriu, kurios metu panaikinami pigmentiniai odos pokyčiai, randeliai, dėmelės kurie lieka po spuogelių, raudonis, sutraukiamos odos poros, pagerinamas odos tonusas, elastingumas.

Procedūros metu oda tarsi išvaloma nuo įvairių pakitimų, pagerėja jos tonusas. Be to, atjauninimo metu vyksta tam tikri fiziologiniai procesai, kurių metu švelniai stimuliuojama kolageno gamyba. Kolagenas suteikia odai tamprumo, stangrumo, elastingumo, lygina smulkių raukšlelių tinklą. Taigi oda pastebimai atjaunėja.

Pasiekiamas norimas rezultatas jau po 3–5 procedūrų.

 

2) Išsiplėtusių kapiliarų šalinimo „E-light“ lazeriu procedūra

Išsiplėtę kapiliarai gali išryškėti dėl saulės poveikio, kitų aplinkos veiksnių ar paveldimumo. Bet kuriuo atveju, ant veido ar kitos kūno vietos atsiradusios raudonos dėmelės nepuošia, o dažną net verčia kompleksuoti. 

Lazerio technologija neinvaziniu būdu gali veiksmingai pašalinti tokių kraujagyslių išsiplėtimus, kaip:

  • vienos paviršinės kraujagyslės išsiplėtimus ant veido;
  • kraujagyslių tinklelį ir kraujagyslių žvaigždes ant veido (teleangiektazijas).

Kraujagyslių šalinimo lazeriu procedūros privalumai:

  • pasiekiamas norimas rezultatas jau po 3–5 procedūrų;
  • efektyvi aušinimo sistema užtikrina neskausmingą procedūrą;
  • selektyvus lazerio spindulys yra saugus, nedegina odos ir nepalieka randų.

3) Pigmentinių dėmių šalinimo procedūra

Odai senstant, pigmentas intensyvėja, plečiasi, tad siūlome naujausią metodą pašalinti ar pašviesinti šiuos nemalonius padarinius. Pigmentinės dėmės (strazdanos, senatvinės dėmės) gali būti įgimtos ar atsiradusios dėl aplinkos, organizmo bei amžiaus faktorių.
Impulsinio lazerio šviesa selektyviai paveikia melanino kaupimąsi. Kryptinės šviesos našumas, nepažeisdamas odos vientisumo, žudo melanocitus, kur yra pernelyg daug pigmento.
Lazeris neturi įtakos normalių pigmentinės odos ląstelių poveikiui. Po sąlyčio su lazerio šviesa pigmentas 3-30 minučių keičia spalvą (dažniausiai į tamsesnę). Per 3–7 dienas apdoroti paviršiai pašviesėja arba nusilupa, pigmentinės dėmės pašviesėja arba išnyksta. Procedūrą rekomenduojama atlikti 3–5 kartus, kas 2–3 savaites

Dėmesio! Šioms procedūroms atlikti jokio specialaus pasiruošimo nereikia, tačiau - procedūrų kurso metu negalima degintis saulėje!

Procedūrą rekomenduojama atlikti ant neįdegusios švarios odos. Procedūra trunka apie 15 minučių, todėl ją galima atlikti bet kada, nes neatsiranda jokių nemalonių reiškinių procedūros metu ar po jos.

 

 

  • Kuponas galioja 2 mėnesius nuo kupono įsigijimo dienos
  • Kuponas skirtas spuogelių ir randelių naikinimo, ūselių ir barzdelės šalinimo arba pigmentinių dėmių šalinimo procedūrai (pasirinktinai) E-LIGHT lazeriu;
  • Į pasiūlymą iskaičiuota 50 impulsų, esant poreikiui kievienas papildomas impulsas kainuotų 0,35 Eur;
  • Procedūros trukmė apie 15-20 minučių;
  • Procedūras rekomenduojama atlikti ant neįdegusios švarios odos. 7 dienas prieš ir po pasirinktos procedūros negalima saulėje ar soliariume deginti gydytų vietų arba būtina naudoti apsauginį kremą, kurio SPF ne mažesnis kaip 40;
  • Išnaudoti kuponą galima „Dalia grožio studijoje“ ( J. Basanavičiaus g.22, Vilnius);
  • Būtina išankstinė registracija nurodytais telefono numeriais arba elektroniniu paštu;
  • Su savimi būtinai atsinešti AkcijaTau.lt kuponą;
  • Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas negaliojančiu, jeigu apie neatvykimą buvo perspėta mažiau negu prieš 24 valandas;
  • Vienas asmuo gali įsigyti neribotą kiekį kuponų;
  • Kuponą galima išsikeisti į dovanų čekį salone;
  • Kuponą reikia išnaudoti vieno vizito metu;
  • Sąskaitą išrašys pardavėjas po paslaugos suteikimo.

* Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.


„Dalia grožio studija“

J. Basanavičiaus g. 22, Vilnius

Tel. 8 670 20093

El. p. studija@bukgrazi.lt

 

Darbo laikas:

I–V nuo 10 iki 20 val.
VI  nuo 10 iki 17 val.

UAB „Dalia grožio studija“
Įmonės kodas 300651697
PVM mokėtojo kodas LT100004263218
Adresas Goštauto g.5/ Vasario 16-osios g.2, Vilnius ir J.Basanavičiaus g.22, Vilnius
El. paštas info@bukgrazi.lt
Tel. 864805505, 867020093
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.