Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

AHA šveitimas, veido masažas ir hialurono-taukmedžio kaukė giluminiam odos drėkinimui Kaune

AHA šveitimas, veido masažas ir hialurono-taukmedžio kaukė giluminiam odos drėkinimui Kaune

23.00 €
Buvusi kaina* 46.00 €
-50%

Prekės ID: 46435

Procedūros metu Jums bus atliktas demakiažas, profesionalus masažuotojas net 30 minučių masažuos veidą, kaklą, krūtinės viršutinę zoną ir pečių liniją. Masažo metu naudojamas ypatingas auksinis masažo kremas, kuris efektyviai veikdamas procedūros metu įmaitins Jūsų odą, todėl ji atrodys kur kas skaistesnė bei pagražėjus, o hialurono-taukmedžio kaukė giliai įdrėkins ir atstatys žiemos šalčių nuvargintą odą.

AHA - tai vaisių rūgščių šveitiklis, kurio pagalba pašalinamos negyvos, pažeistos odos ląstelės, oda įgauna skaistumą.

Klasikinis veido masažas atliekamas naudojant auksinį masažinį kremą, papildytą sibiro šaltalankių aliejumi. Dėl masažo efekto pagerėja kraujo apytaka, suaktyvėja ląstelių gyvybingumas ir pakeliama odos temperatūra, ląstelės aprūpinamos deguonimi ir maisto medžiagomis, iš organizmo geriau pasišalina šlakai, ko pasekoje papilkėjusi oda tampa skaistesnė, pagerėja odos regeneracija atsinaujinimas - tai „gimnastika“ veido odai. Taip pat šis masažas pakelia raumenų tonusą, todėl ypač reikalingas profilaktikai nuo raukšlių! Ar žinai, kodėl japonės taip ilgai išlaiko gražią odą? Jos kasdien masažuoja veidą! Klasikinis higieninis veido masažas ramina, atpalaiduoja.

 

 

Klasikinis kūno masažas rekomenduojamas sedimą darbą dirbantiems žmonems, profilaktiškai osteochondrozės, artrito, nugaros, kaklo skausmui gydyti, esant raumenų ir sanarių sąstingiui, sergant stuburo ir sanarių ligomis. Taip pat jaučiant įtampą, nuovargį, stresą. Taip pat šis masažas rekomenduojamas sportininkams ar intensyviai sportuojantiems žmonems, po didelių fizinių kruvių. Jau po vieno masažo išnyksta nuovargis. Pasišalina pieno rūgštis iš raumenų, padideja raumenų tonusas bei audinių elastingumas.

   Masažo metu naudojami specialūs aliejai, atliekama klasikinė masažo techinka. Procedūros metu gerėja viso organizmo kraujotaka ir limfos tekėjimas, pagreitėja medžiagų apykaita, padidėja raumenų darbingumas. Taip pat gerėja odos funkcijos, nuo jos paviršiaus greičiau pasišalina suragėjusios epidermio ląstelės, skatinama ląstelių regeneracija, pagyvėja prakaito ir riebalų liaukų veikla, taip oda darosi elastingesnė bei atsparesnė neigiamiems išorės poveikiams.

 

  • Kuponas galioja 4 mėnesius (120 kalendorinių dienų) nuo įsigijimo dienos;
  • Išnaudoti kuponą galima grožio salone Daukšos g.8, Kaunas;
  • Būtina išankstinė registracija telefonu  863912345;
  • Atvykus būtina turėti atspausdintą AkcijaTau.lt kuponą.

* Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

MARY
Adresas Daukšos g. 8, Kaunas; iškaba "Galerija" įėjimas
El. paštas drasa@bukgrazi.lt
Tel. 863912345 arba 863704367
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.