Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Endosferos terapija (60 min.) - 6k. kursas, Vilniuje

Endosferos terapija (60 min.) - 6k. kursas, Vilniuje

294.00 €
Buvusi kaina* 444.00 €
-34%

Prekės ID: 52717

ENDOSFEROS TERAPIJA su Endosphere therapy aparatu – revoliucinis metodas celiulito gydymui, kūno korekcijai ir veido atjauninimui! Tai pirmoji atjauninimo ir celiulito gydymo terapija, kuri kartu išlygina, tonizuoja, pagerina mikrocirkuliaciją bei modeliuoja veido ir kūno linijas!

 

NDOSPHERE THERAPY aparatinė kūno procedūra puiki priemonė išjudinti limfą, suaktyvinti veninę cirkuliaciją ir atlikti svarbų mechaninį limfodrenažą visame kūne! Taip pat ši procedūra idealiai atitinka sportinį masažą, nes ji tonizuoja raumenis ir audinius, gerina kraujotaką. Jums tereikia užsirašyti pirmai procedūrai, o specialistas pagal Jūsų individualius poreikius ir norus sustatys specialią programą.

 

ENDOSPHERE THERAPY aparatinė kūno procedūra puiki priemonė išjudinti limfą, suaktyvinti veninę cirkuliaciją ir atlikti svarbų mechaninį limfodrenažą visame kūne! Taip pat ši procedūra idealiai atitinka sportinį masažą, nes ji tonizuoja raumenis ir audinius, gerina kraujotaką. Jums tereikia užsirašyti pirmai procedūrai, o specialistas pagal Jūsų individualius poreikius ir norus sustatys specialią programą.

 

Rezultatas pasiekiamas pagerinus mikrocirkuliaciją ir limfos apytaką, pagreitinus medžiagų apykaitos procesus ir tonizuojant audinius. Metodas pagrįstas vibrokompresiniu masažu.

 

Endosferos terapija yra plačiai naudojama ir neapsiriboja vien celiulito gydymu. Terapija plačiai naudojama sporto medicinoje, tiksliau, atsigaunant po fizinio krūvio, atliekant sportinį masažą ir net ruošiantis įvairioms operacijoms bei reabilitacijai pooperaciniu laikotarpiu.

 

Endosferos terapija Jums padės, jeigu:

Jums nepatinka vaizdas, kurį matote veidrodyje (pvz.: celiulitas);

Jūsų mėgstamiausias rūbas kabo spintoje, nes tapo per mažas;

Nerimaujate dėl tinstančių galūnių, patogūs batai tapo tarsi per maži, sunku užsidėti ar nusimauti žiedą;

Dieną po mankštos jaučiate raumenų skausmus.

 

Minimali kurso trukmė: yra 6 procedūros (2 kartus per savaitę, poilsis – 1, 2 dienos). Standartinis kursas: 12 procedūrų. Intensyvus kursas: 18 procedūrų, galima atlikti du kartus per metus.

  • Kuponas galioja 3 mėn. (90 kalendorinių dienų) nuo kupono įsigijimo dienos;
  • Kuponas skirtas Endosferos terapijai - 60 min, - 6 kartų kursui;
  • Būtina išankstinė registracija telefonu: +370 6 11 11 11 0 ;
  • Užsiregistravus procedūrai ir neatvykus be išankstinio pranešimo (būtina pranešti prieš 24 val.), kuponas bus laikomas panaudotu.
  • Kuponą būtina pateikti administracijai;
  • Kuponas į pinigus nekeičiamas.

 *Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

Masažo Klinika, MB "Kinų masažas"
Įmonės kodas 306191451
Adresas S. Žukausko g. 21, Vilnius
El. paštas info@masazoklinika.lt
Tel. +37061111110
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.