Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

PRABANGI SPA procedūra "ŠILKO terapija", 90 min. Vilniuje, Klaipėdoje, Palangoje

PRABANGI SPA procedūra "ŠILKO terapija", 90 min. Vilniuje, Klaipėdoje, Palangoje

55.00 €
Buvusi kaina* 75.00 €
-27%
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Prekės ID: 52320

Šilko terapija – tai labiausiai drėkinanti, odos senėjimą stabdanti Norden Cosmetics procedūra. Tai ypač drėkinantis, suteikiantis odai spindesio, sauganti nuo UV spindulių masažas, kuris vylioja gaivumu su švelniu baltų gėlių prisilietimu.

 

Norden cosmetics Šilko terapijos kosmetika pagaminta naudojant aukščiausios kokybės 100 % šilko fibrionus, kuriuose yra net aštuoniolika iš dvidešimties amino rūgščių, kurios yra būdingos žmogaus odos epidermio baltymams.

 

Pagrindinis šilko baltymas – fibroinas – yra laikomas labai giminingu žmogaus baltymams. Dėl šios savybės jis visiškai nedirgina mūsų imuninės sistemos, gerai išlaiko drėgmės ir šilumos pusiausvyrą, leidžia kūnui lengvai kvėpuoti, garantuoja geriausią odos priežiūros procedūrų efektyvumą, ypač sudrėkindami odą ir atkurdami jos elastingumą, maitina ją, skatina jos natūralų metabolizmą ir naujų ląstelių gamybą. Šilko peptidai ir amino rūgštys apsaugo odą nuo UV spindulių bei žalingo radiacijos poveikio. Šilko peptidai kur kas geriau nei kiti proteininiai hidrolizatai tirpsta, priglunda prie odos ir kuria apsauginį filtrą. Jie kontroliuoja melanino gamybą ir taip užtikrinama vienodesnė odos spalva.

Šilko terapija puikiai tinka mažinti susidariusias raukšles ir senėjimo proceso prevencijai. Šilkas padengia odą plonyčiu apsauginiu sluoksniu ir taip saugo ją nuo sausėjimo. Norden cosmetics Šilko kosmetikos produktuose taip pat yra vertingų nesočiųjų riebiųjų rūgščių Omega-3, Omega-6 ir Omega-9, simondsijų, dygminų ir migdolų aliejų, uždegimus mažinančių komponentų.

 

 

  • Kuponas galioja 3 mėnesius nuo įsigijimo dienos;
  • Vienas kuponas galioja vienam asmeniui;
  • Išnaudoti kuponą galima: Slucko g. 1-102, Vilnius; Kulių Vartų g. 14, Klaipėda; Nemirsetos g. 33, Girkaliai/Palanga.
  • Būtina išankstinė registracija telefonu 864019979 nuo 10 iki 17 val;
  • Atvykus būtina turėti atspausdintą AkcijaTau.lt kuponą.

*Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

UAB "Ritos masažai"
Įmonės kodas 304280894
Adresas Slucko g. 1-102, Vilnius
El. paštas info@ritosmasazai.lt
Tel. 864019979
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.