Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Aromaterapinis „Santana“ kūno masažas + kaklo ir galvos arba veido masažas (1,5val.) Vilniuje, Klaipėdoje, Palangoje

Aromaterapinis „Santana“ kūno masažas + kaklo ir galvos arba veido masažas (1,5val.) Vilniuje, Klaipėdoje, Palangoje

80.00 €
Buvusi kaina* 85.00 €
-6%

Prekės ID: 47378

Aromaterapija - tai menas, gebantis gydyti, atpalaiduoti, nuraminti ar sužadinti kvapų pagalba. Aromatiniai aliejai teigiamai veikia odą bei emocinę žmogaus būseną, o masažo metu naudojama unikali atlikimo technika gerina tonusą, šalina raumenų nuovargį bei atstato jėgas. Masažo metu atliekama ypatinga ištisinių judesių kombinacija bei intensyviai stimuliuojami energetiniai taškai. Šis masažas yra efektyvi profilaktinė priemonė atjauninanti organizmą.


Masažas trunka 1,5val. Bus masažuojama nugara - kriskaulis, sėdmenys, ilgieji, platieji, trapeciniai raumenys, sprandas, kojos, pėdos, rankos, pilvas, krūtinkaulis.


Specialus galvos ir kaklo masažas yra veiksminga priemonė, padedanti nuslopinti ar palengvinti lėtinius galvos skausmus. Masažas atpalaiduoja spazmuotus raumenis, pagerina galvos smegenų kraujotaką, mažina galvos svaigimą, sumažina jautrumą ir įtampą.  Šis masažas padėjo ne vienam klientui visam laikui pamiršti net ir stiprius galvos ar kaklo skausmus. Be to, masažas labai gerai sumažina dažnai kartu su galvos skausmais pasireiškiančius simptomus: skausmus bei įtampą sprande, nugaroje, pečiuose. Šio masažo deka, taip pat gali padėti jums atsikratyti dėl streso atsiradusių galvos skausmų ir nemalonių pojūčių galvoje bei kaklo srityje.


Veido masažo poveikis:
Treniruojant veido raumenis geriau aprūpinami krauju poodiniai audinių sluoksniai, odos ląstelės geriau pasisavina reikiamą maitinamųjų medžiagų kiekį. Oda įgyja stangrumo, skaistumo, jauniau atrodo. Masažas teigiamai veikia limfos tekėjimą, geriau pasišalina toksinai ir apsivalo ląstelės.


•    nuvalomas makiažas;
•    užtepamas kremas bei daromas lengvas veido masažas;

  • Kuponas galioja 2 mėnesius nuo įsigijimo dienos;
  • Vienas kuponas galioja vienam asmeniui;
  • Išnaudoti kuponą galima: Slucko g. 1-102, Vilnius; Kulių Vartų g. 14, Klaipėda; Nemirsetos g. 33, Girkaliai/Palanga.
  • Būtina išankstinė registracija telefonu 864019979 nuo 10 iki 17 val;
  • Atvykus būtina turėti atspausdintą AkcijaTau.lt kuponą.

*Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

UAB "Ritos masažai"
Įmonės kodas 304280894
Adresas Slucko g. 1-102, Vilnius
El. paštas info@ritosmasazai.lt
Tel. 864019979
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.