Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Poilsio hormonija JAI ir JAM 70 min, Giardi Beauty lab Vilniuje

Poilsio hormonija JAI ir JAM 70 min, Giardi Beauty lab Vilniuje

150.00 €
Buvusi kaina* 150.00 €
-0%
(*) Anksčiau AkcijaTau taikyta kaina

Prekės ID: 55730

Padovanokite sau ir mylimam žmogui nepakartojamą patirtį su mūsų ypatingu masažu dviems. Šis masažas yra puiki galimybė pasinerti į ramybės ir harmonijos pasaulį kartu, stiprinant tarpusavio ryšį ir mėgaujantis giliu atsipalaidavimu.

 

Masažo seansas pradedamas nuo elektrinės/masažinės pėdų vonelės su druska, kuri yra puiki įžanga į viso kūno atsipalaidavimą. Šilto vandens ir natūralių druskų derinys padeda atpalaiduoti pėdas, pagerina kraujotaką ir pašalina nuovargį. Švelnios burbuliukų srovės ir šildymas suteikia ypatingą komfortą ir sumažina raumenų įtampą.

 

Porų masažas atliekamas jaukioje aplinkoje, kurioje groja švelni muzika ir aromaterapija sukuria ypatingą atmosferą. Profesionalūs masažuotojai sinchronizuotais judesiais masažuoja jūsų kūnus, naudodami natūralius aromatinius aliejus, kurie padeda atsipalaiduoti ir pamiršti kasdienius rūpesčius.

 

Masažas pradedamas nuo švelnių prisilietimų ir palaipsniui intensyvėjant, kad būtų pašalinta visa įtampa ir nuovargis. Šis masažas apima visą kūną – nuo galvos iki kojų – užtikrinant, kad kiekviena kūno dalis būtų rūpestingai išmasažuota.

 

Porų masažas ne tik atpalaiduoja kūną, bet ir sukuria ypatingą emocinį ryšį, leidžiant Jums ir Jūsų partneriui jaustis dar artimesniais. Tai puiki proga pabėgti nuo kasdienės rutinos ir skirti laiko vienas kitam, mėgaujantis giliu atsipalaidavimu ir harmonija.

 

Padovanokite šią nuostabią patirtį sau ir savo mylimam žmogui. Porų masažas dviems – tai dovana, kuri suteikia ne tik fizinę atgaivą, bet ir sustiprina meilę bei tarpusavio ryšį, palikdama ilgalaikį šilumos ir džiaugsmo prisiminimą.

 

  • Kuponas galioja 3 mėn. (90 kalendorinių dienų) nuo kupono įsigijimo dienos;
  • Būtina išankstinė registracija telefonu +370 666 70375;
  • Paslauga atliekama adresu: Giardi Beauty lab , Algirdo g.9 , Vilnius 
  • Atvykus būtina turėti AkcijaTau.lt kuponą;
  • Kuponus į kitas paslaugas ar pinigus nekeičiamas.
Mystic SPA, MB (Giardi Beauty lab)
Įmonės kodas 306761346
Adresas Taikos g. 73-27, LT-05231 Vilnius
El. paštas arturik@inbox.lt
Tel. +37065928948
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.