Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Kartingas Go-Kart A-15 (amžius 3-8 m.) raudonas

Kartingas Go-Kart A-15 (amžius 3-8 m.) raudonas

129.00 €
139.00 €

Pristatymo terminas 1 - 3 d.d.

Prekės ID: 50779

Kartingas Go-Kart A-15 (amžius 3-8 m.) raudonas

Amžius 3-8
Ratai Pripučiamos
Matmenys 101x61 cm
Maks.apkrova 30 kg
Spalva Raudona

 

Kokį vaikišką transportą geriausia išsirinkti? Jauniems tėvams, norintiems nudžiuginti savo atžalą transporto priemone, dažnokai kyla ši problema – ką rinktis. Velokartas – naujausia transporto priemonė vaikams, saugesnė alternatyva dviračiui. Jį lengviau valdyti, tačiau velokarte yra pedalai, kuriais naudodamasis jūsų mažylis patiria fizinį krūvį, taip mankštindamas kelių sąnarius bei atramos – judėjimo sistemą.

Kuo dar geresnis velokartas? Juo važinėjant praktiškai dingsta pagrindinė – traumų - rizika galima vairuojant bet kurią kitą transporto priemonę. Jis stabilus ir vaikas nuo velokarto nenukris, kas gali įvykti važiuojant paspirtuku ar dviračiu. Todėl velokartas puikiai tinka net mažyliams! Patikimas metalinis rėmas užtikrina papildomą stabilumą važiuojant nelygiu, duobėtu keliu. Ši transporto priemonė jūsų mažyliui patiks jau pirmą kartą sėdus prie vairo. Dabar vaikas pats prašys kuo dažniau vykti pasivažinėti!

Velokartų A – 15 ypatybė – korpuse labai mažai plastmasinių detalių. Tai idealiai tinka mažyliams, kurie dar negali įvertinti transporto priemonės dydžio.  Tikimybė, kad velokartas išeis iš rikiuotės sumažėja iki minimumo. Dar viena gera naujiena – sėdynę galima lengvai reguliuoti atsižvelgiant į vaiko ūgį. Tai reiškia, kad jums nereikės nuolat pirkti mažyliui kažko naujo jau po kelių mėnesių, vos tik jis ūgtelės – velokartas tarnaus jam nuo 3 iki 8 metų!

Velokarto padangos – klasikinės guminės, su pripučiamomis kameromis. Vaikams juo patogu važinėtis tiek pieva, tiek asfaltu. Tiesa, EVA padangoms jos nusileidžia ilgaamžiškumu, visada egzistuoja tikimybė pradurti arba jas tiesiog „nuleis“ – kaip ir standartiniams dviračiams.

Išsirinkite velokarto spalvą, kokios labiausiai pageidauja jūsų mažylis ir paspauskite nuorodą „Įdėti į krepšelį“. Užsisakykite  šį šiuolaikinį, ekologišką transportą, kuriam net  nereikia akumuliatoriaus, jau šiandien – jūsų mažylis bus jums tikrai dėkingas ir taps nuostabiu jaunuoju vairuotoju!

 

Velokartas nėra skirtas naudoti komerciniais tikslais.

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.