Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Veido, kaklo, dekoltė valymo ultragarso bangomis ir atjauninimo neinvazinės mezoterapijos procedūra + pečių juostos ir nugaros masažas Kaune

Veido, kaklo, dekoltė valymo ultragarso bangomis ir atjauninimo neinvazinės mezoterapijos procedūra + pečių juostos ir nugaros masažas Kaune

29.00 €
Buvusi kaina* 59.00 €
-51%

Prekės ID: 46436

Norite sveikos ir spindinčios, lygesnės ir švaresnės veido odos? Siūlome išbandyti subtilų, atraumatinį odos priežiūros metodą grožio pasaulyje – veido, kaklo, dekoltė odos valymą ultragarsinių  bangų metodu ir atjauninimo neinvazinės mezoterapijos metodu procedūrą. Išbandykite ir mėgaukitės gražia oda!

Odos šveitimas ultragarso bangomis yra saugi, neagresyvi, odą valanti procedūra, kurios metu naudojamos ultragarsinės bangos, kurios prasiskverbia į odą ne giliau kaip 0,2 mm. Šio odos šveitimo veikimo mechanizmas yra unikalus tuo, kad siekiant pašalinti negyvas ląsteles, naudojama speciali mentelė, kurios kraštas atlieka nematomus akiai virpesius su ultragarsiniu dažniu, sukeliančiu vandens molekulių kavitaciją. Dėl kavitacijos susiformuoja vandens mikrosrovės, kurios patenka į poras ir išvalo iš jų nešvaraumus, odos liaukų išskyras ir senas keratinines plokšteles. Ultragarsinis odos šveitimas ne tik puikiai išvalo odą, bet tuo pačiu ir prisodriną ją deguonimi. Ši procedūra puikiai tinka net pačiai jautriausiai odai!

Kokios problemos sprendžiamos neinvazinės mezoterapijos procedūros metu?

Neinvazinė mezoterapija – tai elektroporacijos metodas (kai odos vientisumas nepažeidžiamas adatomis), greitai veikianti bei aukšto efektyvumo terapija, kuri yra klasikinės mezoterapijos alternatyva. Ją atliekant, biologiškai aktyvios medžiagos didelėmis koncentracijomis prasiskverbia į gilius odos sluoksnius (per ląstelių membranų kanalėlius, kurie atsiranda dėl elektroporacijos metodo, membrana yra tarytum „prašaudoma“, o baigus procedūrą mikrokananėliai užsidaro). Procedūra neskausminga, efektyvi, saugi. Ją galima taikyti tiek veido, tiek kūno odos problemoms spręsti.

Neinvazinės mezoterapijos procedūros metu galima spręsti šias problemas:

  • odos reljefo nelygumai;

  • fotosenėjimo prevencija;

  • paviršinės pigmentinės dėmė;

  • nešvari bei pavargusi oda;

  • odos pilkumas;

  • vietomis išsausėjusi (dehidratuota) oda, besilupinėjantys (šerpetojantys) odos ploteliai;

  • mimikos raukšlės bei smulkios raukšlelės.

Procedūra neskausminga, efektyvi, higieniška.

Procedūros eiga:

  • Demakiažas;

  • Veido, kaklo, dekoltė valymas ultragarsu;

  • AHA vaisinių rūgščių gelis odos skaistumui;

  • Atliekant neivazinę mezoterapiją suvedamas efektyvus hialurono-elastino kokteilis. Šio kokteilio formulė stipriai drėkina, atstato odos elastingumą, stangrumą;

  • Kaukė veidui (parenkama pagal poreikį: vitamininė, drėkinanti, detoksikuojanti, stangrinanti, kapiliarus mažinanti ir kt.);

  • Užbaigiamasis kremas (pagal poreikį drėkinantis, maitinantis su kamieninėmis ląstelėmis).

  • Procedūros metu naudojama profesionali „Benexere“ (Italija), „Biodroga“ (Vokietija) kosmetika!

Jau po pirmos procedūros oda tampa švari, skaisti, gaivi ir atjaunėjusi. Tai saugi, efektyvi, neskausminga veido, kaklo bei dekoltė odos priežiūros procedūra užterštai, dehidratuotai, sudirgusiai, pavargusiai odai ir jaunoms merginoms, ir vyresnio amžiaus moterims. Išbandykite ir mėgaukitės gražia oda!

 

 

Klasikinis kūno masažas rekomenduojamas sedimą darbą dirbantiems žmonems, profilaktiškai osteochondrozės, artrito, nugaros, kaklo skausmui gydyti, esant raumenų ir sanarių sąstingiui, sergant stuburo ir sanarių ligomis. Taip pat jaučiant įtampą, nuovargį, stresą. Taip pat šis masažas rekomenduojamas sportininkams ar intensyviai sportuojantiems žmonems, po didelių fizinių kruvių. Jau po vieno masažo išnyksta nuovargis. Pasišalina pieno rūgštis iš raumenų, padideja raumenų tonusas bei audinių elastingumas.

   Masažo metu naudojami specialūs aliejai, atliekama klasikinė masažo techinka. Procedūros metu gerėja viso organizmo kraujotaka ir limfos tekėjimas, pagreitėja medžiagų apykaita, padidėja raumenų darbingumas. Taip pat gerėja odos funkcijos, nuo jos paviršiaus greičiau pasišalina suragėjusios epidermio ląstelės, skatinama ląstelių regeneracija, pagyvėja prakaito ir riebalų liaukų veikla, taip oda darosi elastingesnė bei atsparesnė neigiamiems išorės poveikiams.

  • Kuponas galioja 4 mėnesius (120 kalendorinių dienų) nuo įsigijimo dienos;
  • Išnaudoti kuponą galima Daukšos g.8, Kaunas;
  • Būtina išankstinė registracija telefonu 863912345;
  • Atvykus būtina turėti atspausdintą AkcijaTau.lt kuponą.

* Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

MARY
Adresas Daukšos g. 8, Kaunas; iškaba "Galerija" įėjimas
El. paštas drasa@bukgrazi.lt
Tel. 863912345 arba 863704367
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.