Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Kartingas Go-Kart 1504 (amžius 5-12 m.) oranžinis

Kartingas Go-Kart 1504 (amžius 5-12 m.) oranžinis

169.00 €
179.00 €

Pristatymo terminas 1 - 3 d.d.

Prekės ID: 49661

Amžius 5-12
Ratai EVA
Matmenys 122x60 cm
Maks.apkrova 50 kg
Spalva Oranžinis

Artėja vasara ir jūs planuojate aktyvų laisvalaikį su visa šeima? Norite paįvairinti savo vaikų gyvenimą? Siūlome pradžiuginti juos šiuolaikine, saugia, ekologiška transporto priemone – kartingu! Kartingas – itin ekonomiška ir praktiška vaikiška transporto priemonė, juk jo nereikia įkrauti, kaip brangiai kainuojančių elektromobilių, o naudos ir džiaugsmo jūsų mažyliui jis suteiks daug daugiau! Šios patogios ir komfortiškos vaikiškos transporto priemonės dėka vaikas taps aktyvesnis ir tuo pačiu metu dėmesingesnis. Juk jis nuolat gerins savo judesių koordinaciją rinkdamasis kelią. Kaip ir dviratis kartingas turi pedalus, tad jūsų atžala mankštins kelių sąnarius ir visą atramos – judėjimo sistemą. Be to, kartingą lengviau valdyti, negu paspirtuką ar dviratį.
Kartingo ratai pagaminti iš PVC gumos, tai pati geriausia medžiaga vaikiškam transportui. PVC padangos praktiškos ir patogios, jos pasižymi minkšta amortizacija, kaip ir pripučiamosios, tačiau kitaip negu pripučiamos yra nepraduriamos ir neleidžia oro.
Tačiau svarbiausias šio vaikiško kartingo privalumas yra tai, kad nuo jo praktiškai neįmanoma nukristi! Go-Kart A - 18, kaip ir kiti panašūs velomobiliai, stabilus ir patikimas – tai užtikrina jo tvirta metalinė konstrukcija. Kadangi šis modelis skirtas vaikams nuo 5 iki 12 metų, vaikui augant galėsite reguliuoti sėdynę ir naudotis kartingu daug metų! Jei šeimoje yra ir daugiau vaikų, šiuo transportu galės naudotis tiek vyresni, tiek mažesni vaikai! Šis pirkinys – puikus indėlis rūpinantis savo vaikų vystymusi bei laisvalaikiu. Dabar jie patys prašys kuo dažniau išeiti su visa šeima!
Užsisakykite modelį Go-Kart 1504 ir kartu su savo mažyliais džiaukitės judriu poilsiu  šiltomis saulėtomis dienomis!

Prekių pristatymas:

  • OMNIVA paštomatai:

Savo užsakymą galite atsiimti iš Jums artimiausio OMNIVA paštomato. Prekių užsakymo metu Jums tereikia pasirinkti Jums artimiausią OMNIVA paštomatą. Kai prekės bus Jūsų pasirinktame OMNIVA paštomate, į nurodytą telefono numerį ir elektrononį paštą gausite informaciją, kad galite atvykti atsiimti savo siuntos.

Siuntų terminale siunta laikoma 7 kalendorines dienas. Siuntą galite atsiimti bet kuriuo paros metu.

Jei jūsų išsirinkta prekė yra didesnė nei 41x38x64 jinai netilps į paštomatą, tad renkantis pristatymo variantus sitema neleis pasirinkti OMNIVA paštomato.

  • LP express kurjeriai:

Prekės pristatymas Jūsų nurodytu adreseu visoje Lietuvoje. Išvakaro gausite sms žinutę su informacija, kad bus pristatomas siuntinys. 

Atsiėmimas Vilniuje:

Kareivių g. 6-241, NCBC Verslo centras, C korpusas, Vilnius. Prieš atvykstant BŪTINA pasiskambinti telefonu 8 610 79995

DĖMESIO!

  • Dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir panašių sąlygų reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo matomų nuotraukose.
  • Paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.
  • Realios prekės išvaizda kartais gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.
UAB "Kermeta&Co"
Įmonės kodas 301491530
PVM mokėtojo kodas LT100003687619
Adresas Kareivių 6, Vilnius
El. paštas info@akcijatau.lt
Tel. + 370 610 79995
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.