Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Procedūrų kompleksas GROŽIO IR POILSIO HARMONIJA dviems (80 min.) Vilniuje, Klaipėdoje, Palangoje

Procedūrų kompleksas GROŽIO IR POILSIO HARMONIJA dviems (80 min.) Vilniuje, Klaipėdoje, Palangoje

99.00 €
Buvusi kaina* 169.00 €
-41%

Prekės ID: 47394

JAI: Nuostabių procedūrų kompleksas GROŽIO IR POILSIO HARMONIJA: atpalaiduojamasis viso kūno masažas, veido masažas ir šveičiamoji kaukė

- *60 min. trukmės atpalaiduojamasis viso kūno masažas.* Masažas, atliekamas specialiais judesiais su šiltais aliejais, visiškai atpalaiduoja, suteikia kūnui lengvumo pojūtį, šalina nervinę ir emocinę įtampą bei nuovargį.

- *20 min. trukmės veido masažas.* Veido masažui naudojami ekologiški šalto spaudimo aliejai pamaitina odą, stangrina, skatina odos ląstelių atsinaujinimą.

- *Šveičiamoji kaukė su kakavos sviestu bei Negyvosios jūros druskos mineralais.* Giliai valo, tonizuoja ir aprūpina veido odą antioksidantais bei mineralais.

Švelnūs išlavintų rankų prisilietimai ir stiprus giluminis taškų stimuliavimas išlaisvins Jūsų kūną iš susikaustymo gniaužtų, efektyviai pagerins Jūsų dvasinę savijautą, padovanos taip reikalingos energijos dozę ir privers bent trumpam pamiršti visas negandas, blogas emocijas ir kasdienes problemas. O dieviškos veido procedūros sugrąžins odai sveiką jaunatvišką spindesį.

 

JAM. * ATGAIVA KŪNUI IR SIELAI  ir* *15 min. trukmės galvos masažą dovanų*.

Galėsite pasirinkti klasikinį, atpalaiduojamąjį, tonizuojamąjį arba aromaterapinį SANTANA masažą. Viso kūno masažas atgaivina kūną, subalansuoja emocijas, išlaisvina mintis. Be to, *Jums priklausys 15 min. trukmės galvos masažas dovanų* — jis tikrai padės atsikratyti visų blogų minčių!

 

Mylėkite savo kūną ir laiku išgirskite jo siunčiamus signalu, atraskite laiko gerai pailsėti. Ypač norime atkreipti dėmesį visų, dirbančių sėdimą ar fizinį darbą — nepraleiskite šio Jums subalansuoto pasiūlymo. Juk savo kūną privalome saugoti ir reguliariai atlikti masažus, padedančius jam atsigauti...

*Malonius pojūčius dovanojančios procedūros* *— tai ne tik puiki priemonė pasimėgauti kokybišku poilsiu, bet ir būdas atsikratyti nuovargio, susikaupusios įtampos ir susigrąžinti pozityvų mąstymą, tad nedvejokite ir skirkite laiko sau*

 

  • Kuponas galioja 3 mėnesius nuo įsigijimo dienos;
  • Vienas kuponas galioja dviems asmenims;
  • Išnaudoti kuponą galima: Slucko g. 1-102, Vilnius; Kulių Vartų g. 14, Klaipėda; Nemirsetos g. 33, Girkaliai/Palanga.
  • Būtina išankstinė registracija telefonu 864019979 nuo 10 iki 17 val;
  • Atvykus būtina turėti atspausdintą AkcijaTau.lt kuponą.

*Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

UAB "Ritos masažai"
Įmonės kodas 304280894
Adresas Slucko g. 1-102, Vilnius
El. paštas info@ritosmasazai.lt
Tel. 864019979
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.